Publikuota: 2023 m. 17 liepos d. 09:00
„Majestic“ laminatas – geriau nei parketlentės?
Majestic laminatas geriau nei parketlentės ?

QUICK-STEP nuotr.

Kalbant apie grindis turbūt sutiksite, kad visi mėgstame natūralų grožį. Bet ar natūralus visada reiškia geresnis? „Majestic“ laminatas – grindų lentos, kurios beveik neatskiriamos nuo tikros medienos, bet pasižymi daug geresnėmis eksploatavimo savybėmis. Juk gyvenimas be rūpesčių prasideda nuo namų, kurių grindys iššūkių nebijo. Savo namus į ramybės oazę paversti galite pasirinkę „geriausią pasaulyje parketlentę“ – komfortiškas laminuotas lentas, ant kurių vaikščioti yra išties smagu. „Majestic“ laminatas – geriau nei parketlentės?

„Majestic“ laminuotos lentos, pagamintos tik iš perdirbtos jau panaudotos medienos yra daug arčiau tikro medžio grindų, nei galėjote įsivaizduoti. Tarsi tikros parketlentės, „Majestic“ grindys yra itin didelio formato – 2050 mm ilgio ir 240 mm pločio. Šias laminuotas lentas vargu ar atskirsite nuo tikros medienos. Lentų spalva, dizainas ir struktūra puikiai matomi net ir per visą nuožulną. Naudodamiesi moderniausiomis technologijomis, „Quick-Step“ grindų kūrėjai ištobulino šias grindis suteikdami joms daugiau paviršiaus bei nuožulų gylio, tikroviškai aštriomis briaunomis palei įtrūkius. Mėgaukitės tikroviška medienos išvaizda ir pojūčiu su kiekviena grindų šakele, įtrūkiu, grūdeliu ar siūle. Natūralios išvaizdos lentos kartu su autentiška nuožula „Majestic“ paverčia tobulu pasirinkimu ieškantiems alternatyvos medienos lentų grindims. Iš arčiau pažvelkite į šios kolekcijos lentas, ar atskirsite?

Atsparesnės už parketlentes

Tikruose namuose visi žmonės gali būti savimi ir dėl to nė kiek nesirūpinti. Nerimaujate dėl vandens, išsiliejusių skysčių arba įbrėžimų poveikio jūsų grindims? Neverta! Skirtingai nei natūrali mediena, „Majestic“ grindų lentos atlaikys visus gyvenimo iššūkius, kad galėtumėte atsipalaiduoti ir tiesiog mėgautis jūsų namų grožiu.

Šlapi batai prieškambaryje? Vonioje įsižaidę vaikai? Ne bėda! Unikali technologija „Hydroseal“ apsaugo siūles, kad grindų paviršius būtų visiškai nepralaidus vandeniui ir jose nesikauptų purvas bei bakterijos. Šios siūlės išlieka kaip naujos – net jei grindis plaunate vandeniu. Kadangi viršutinis sluoksnis ir suneriamoji sistema nepraleidžia vandens, kai šios grindys sumontuojamos, vanduo per jas prasiskverbti negali. „Majestic“ laminuotas grindis galite įrengti bet kur – tiek vonios kambariuose, tiek ir koridoriuose. O jei tik norite, galite ir vienur, ir kitur.

Majestic laminatas geriau nei parketlentės ?

QUICK-STEP nuotr.

Vaikų žaidimai su draugais, smagus šeimos pasisėdėjimas, kates besivaikantys šunys (arba atvirkščiai) asocijuojasi su pažeistu medinių grindų paviršiumi. Nebijokite, „Majestic“ laminuotų grindų paviršius visa tai priims ir grindys nė nemirktelėjusios išliks gražios – tai užtikrina itin atsparus viršutinis ir stiprus centrinis sluoksniai. „Scratch Guard“ technologija padengtas paviršius užtikrins, kad įbrėžimai ir dėmės neliktų! Tegul išlieka tik prisiminimai.

Greitesnis sumontavimas

Net neabejojame: radę savo svajonių grindis norėsite jas sumontuoti kuo sklandžiau. Palyginus su parketlentėmis, laminato klojimas yra vienas juokas. Tiesiog patieskite pageidaujamą paklotą, lengvas, tačiau neįtikėtinai stiprias lentas sunerkite tarpusavyje ir tiek! Suneriamųjų jungčių sistema „Quick-Step Uniclic“ užtikrina, kad sumontuoti galėsite be rūpesčių – net ir sunkiai prieinamuose kampuose arba po radiatoriais. Be to, visos „Quick-Step“ laminuotos grindys gali būti montuojamos ant įprastinių šildomų grindų ir net ant laiptų. „Quick-Step“ siūlo viską, ko reikia norint sumontuoti ir apdailinti jūsų grindis – būtent taip, kaip to norėtumėte jūs.

Majestic laminatas geriau nei parketlentės ?

QUICK-STEP nuotr.

Susiję:

„Quick-Step“ laminuotos grindys – tai stiprus pagrindas, ant kurio galėsite statyti savo namus. Klientų pasitikėjimas, dėl kurio įmonė tapo grindų dangos verslo lyderiais, juk neatsirado iš niekur. Kad ir koks dizaino stilius, jums būtų priimtiniausias, „Quick-Step“ turi svajonių grindis kiekvienam skoniui! Įsitikinkite patys ir mėgaukitės tikroviška medienos išvaizda ir pojūčiu visuose namų kampuose. Laminuotas grindis apžiūrėti galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Utenoje ir el. parduotuvėje www.2di.lt. Žemiau pristatome dešimt „Majestic“ lentų dekorų, kuriems neliksite abejingi:

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.