Publikuota: 2023 m. 18 spalio d. 09:00
Naujos PERGO laminuotų grindų kolekcijos atkeliavo!
laminuotų grindų

PERGO nuotr.

Prieš daugiau nei 40 metų PERGO grindų gamintojai išrado laminuotas grindis ir nuo tada niekada nesustojo tobulėti. Likdami ištikimi švediškas šaknis menančioms vertybėms, pagrindinį dėmesį sutelkia produkto kokybės užtikrinimui visuose lygiuose: patvarumui, lengvam įrengimui, dizainui ir tvarumui. To įrodymas yra keturios naujausios PERGO premium (pro) lygio laminuotų grindų kolekcijos: Bergen (pro), Stavanger (pro), Mandal (pro) ir Dramen (pro). Visi dizainai yra gaminami Belgijoje kartu su plačia grindų aksesuarų gama (derančios grindjuostės, profiliai ir kt.) ir turi aukščiausio lygio ekologiškumo sertifikatus.

Kuo PERGO laminatas ypatingas?

  • IŠSKIRTINIS DĖVĖJIMASIS

Apsauginis TitanX paviršiaus padengimas suteikia aukštesnio lygio atsparumą nusidėvėjimui ir įbrėžimams bei didesnį atsparumą smūgiams. Visos naujos kolekcijos priskiriamos 32 atsparumo kl. (AC4), kuri skirta standartiniam eksploatavimui, kai tuo tarpu PERGO pro rūšies laminuotos grindys priskiriamos 33 atsparumo kl. (AC5), kuri yra tinkama intensyviam komerciniam naudojimui. Be to, visos naujausių kolekcijų laminuotos grindys yra atsparios drėgmei dėl AquaSafe paviršiaus padengimo technologijos, kuri užtikrina sandarumą iki pat nuožulnų ir stabdo vandens prasiskverbimą į grindis. Išskirtinis atsparumas padaro šias grindis tinkamu pasirinkimu tiek vonios kambariui, tiek virtuvei bei intensyvaus dėvėjimo komercinėms patalpoms.

  • GREITAS ĮRENGIMAS

Laminuotų grindų sujungimas labai greitas dėl patentuotos Uniclick užrakto sistemos. Ši sistema pritaikyta komerciniam naudojimui, ji turi stiprų ir stabilų užrakto mechanizmą. Nepamirškite naudoti tinkamo pakloto, kad būtų užtikrinta geriausia grindų eksploatacija.

  • SENSACINGAS DIZAINAS

Bergen ir Stavanger laminuotų grindų kolekcijos pasižymi natūraliai atrodančiu paviršiumi (true-to-nature look): gilūs įspaudai atskleidžia kiekvieną tarsi medinės lentos dizaino elementą, o matinis lentos padengimas suteikia paskutinį natūralumo potepį.

  • SERTIFIKUOTAS TVARUMAS

Kaip ir visos kitos PERGO gamintojo grindų kolekcijos, šios laminuotos grindys gaminamos naudojant tik patikimus žaliavų šaltinius, tausojant energiją ir turi tarptautinius ekologiškumo sertifikatus ( EU Ecolable, Nordic Swan Ecolable, PEFC, M1, EPD, A+).

Keturios kolekcijos – 36 nauji dizainai

STAVANGER (pro)

Plačių lentų drėgmei atsparios laminuotos grindys su nuožulnomis iš 4 lentos pusių (4V). PERGO Stavanger kolekcijos grindys turi subtilių industrinio dizaino prieskonių. Šioje kolekcijoje autentiškumas persipina su paprastumu derinant skirtingas tekstūras ir medienos dizainą. Aquasafe paviršiaus padengimas suteikia grindims puikų atsparumą drėgmei ir nusidėvėjimui.


BERGEN (pro)

Siaurų lentų drėgmei atspari laminuotų grindų kolekcija su nuožulnomis iš 4 lentos pusių (4V). PERGO Bergen kolekcijos grindys suteikia žavesio savo elegantiška, bet tuo pačiu ir prašmatnia išvaizda. Gamtos spalvas leidžiantis pažinti platus spalvinės gamos pasirinkimas. Aquasafe paviršiaus padengimo technologija suteikia galimybę šias grindis rinktis net virtuvei ar vonios zonai.


DRAMEN (pro)

Standartinio lentų ilgio, drėgmei atsparios laminuotos grindys su nuožulnomis iš 4 lentos pusių (4V). PERGO Dramen kolekcijos grindys yra praktiškas pasirinkimas, derinant technologijas su haptišku dizainu. Dizainų įvairovė nuo subtilaus iki rustic stilistikos, bet visus dizainus sieja bendras technologinis pagrindas, kuris leidžia atsipalaiduoti. Aquasafe paviršiaus padengimas suteikia grindims puikų atsparumą drėgmei ir nusidėvėjimui.


MANDAL (pro)

Standartinio lentų ilgio, drėgmei atsparios laminuotos grindys be nuožulnų. PERGO Mandal kolekcijos grindys suteikia modernų, minimalistinį įvaizdį. Supaprastinti iki pagrindų dizainai kelia šilumos ir jaukumo jausmą. Prideda modernų, bet autentišką prisilietimą jūsų namams. Aquasafe paviršiaus padengimas suteikia grindims puikų atsparumą drėgmei ir nusidėvėjimui.

Visas PERGO laminuotas grindis galite apžiūrėti ir įsigyti 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje arba 2di.lt elektroninėje parduotuvėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.