Publikuota: 2023 m. 19 birželio d. 08:00
Terasos atnaujinimas – lengvai ir greitai su „Bona Decking“ terasų alyva

Terasos atnaujinimas „Bona Decking“ sistema – greitas ir patogus sprendimas, kai Jūsų terasai reikia giluminio valymo ir patvarios alyvos apsaugos. Naudojant šią sistemą, medinė terasa atrodys kaip nauja ir ilgą laiką bus apsaugota nekenkiant aplinkai, meistro ir terasos savininko sveikatai.

Terasos atnaujinimas susideda iš efektyvaus medienos paruošimo ir ilgalaikės paviršiaus apsaugos. Tai greitas ir efektyvus būdas, garantuojantis puikius rezultatus. Šią sistemą sudaro trys priemonės: „Bona PowerScrubber“ plovimo mašina, kartu su ja naudojamas „Bona Deep Clean“ valiklis ir proceso pabaigoje ilgalaikę apsaugą užtikrinanti terasų alyva „Bona Decking Oil“.

„PowerScrubber“ plovimo mašinos šepečiai sukurti taip, kad būtų pasiektas maksimalus rezultatas. Sukdamiesi priešingomis kryptimis jie valo terasą išilgai medienos paviršiaus tekstūros – taip pasiekiami giliausi medienos sluoksniai. Prieš pradedant dirbti į „ PowerScrubber“ mašiną įpilkite „Deep Clean“ valiklio, kuris suminkštins medieną ir padės pašalinti visus nešvarumus nuo terasos paviršiaus. Kitaip nei naudojant aukšto slėgio valiklius, šis inovatyvus valymo metodas nepalieka sukimosi žymių ir garantuoja, kad paviršius alyvavimui paruoštas puikiai. Terasų alyva „ Decking Oil“ atnaujinimo procese medienai suteikia tvirtą apsaugą ištisus metus. Šios alyvos formulės pagrindas – specialūs augaliniai aliejai ir priedai, kurie sumažina UV spindulių poveikio daromą žalą, taip apsaugodami terasą nuo medienos įtrūkimų ir vandens prasiskverbimo į gilesnius medienos sluoksnius.

Terasos atnaujinimas „Bona Decking“ sistema yra saugus aplinkai ir sveikatai. Terasų alyva „Bona Decking Oil“ sukurta augalinių aliejų pagrindu turi ypač žemą bendrųjų lakiųjų junginių ir kobalto neturinčių junginių emisiją, o tai garantuoja, kad ji yra saugi sveikatai tiek dirbant, tiek gyvenant ir eksploatuojant. Dirbant su „ PowerScrubber“ mašina proceso metu užtikrinama ergonomiška padėtis.

Terasą „Bona Decking“ sistema atnaujinkite saugiai ir paprastai:

  • Nuplaukite terasą švariu vandeniu.
  • Užpildykite „ PowerScrubber“ mašiną „Deep Clean“ valikliu. Valiklį skieskite vandeniu santykiu 1:5.
  • Terasą valykite „ PowerScrubber“ mašina išilgai medienos rašto.
  • Pašalinę visus nešvarumus, terasą dar kartą nuplaukite švariu vandeniu.
  • Palikite terasą džiūti.
  • Terasų alyva „Decking Oil“ padenkite terasą (naudodami teptuką).

Įsitikinkite patys, kaip paprasta atnaujinti terasą „Bona Decking“ sistema ir džiaukitės ilgalaikiu rezultatu:

 

Visas Bona grindų priemones galite įsigyti internetu ČIA.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.