Publikuota: 2023 m. 21 gruodžio d. 09:00
Vinilinės grindys su integruotu paklotu: ar verta rinktis?

vinilinės grindys su paklotu

QUICK-STEP nuotr.

Kokybiškas paklotas visada rekomenduojamas grindų specialistų siekiant užtikrinti,  kad sukurtumėte lygų pagrindą ant kurio klosite naująsias grindų lentas. Pasirinkti tinkamą paklotą vinilinėms grindims yra nepaprastai svarbu, bet tuo pačiu ir sudėtinga. Jūsų laiką ir finansus taupantis sprendimas – rinktis QUICK-STEP vinilines grindis su aukštos kokybės integruotu paklotu.

 

EKONOMIŠKAS SPRENDIMAS

Kokybiškos grindys nusipelno kokybiško pakloto, kuriam įsigyti, žinoma, reikalingos papildomos išlaidos. QUICK-STEP  „Alpha Vinyl“ grindų paklotas jau priklijuotas prie grindų, todėl papildomo pakloto nebereikia pirkti. Tai puikus sprendimas taupantis ne tik jūsų laiką renkantis paklotą, bet ir pinigus. Pasirinkus QUICK-STEP vinilines grindis su integruotu paklotu galėsite mėgautis dėvėjimui atspariomis aukštos kokybės grindims, kurioms nebaisūs jokie kasdieniai iššūkiai. Visada džiaugsitės puikiu grindų atsparumu dėmėms, įbrėžimams ir smūgiams bei papildomomis aukštos kokybės pakloto savybėmis.

PRIKLIJUOTAS AUKŠTOS KOKYBĖS PAKLOTAS

Priklijuotas paklotas idealiai priglunda prie grindlenčių ar plytelių, todėl jums nereikia nerimauti dėl tarpų. Taip užtikrinama nepriekaištinga suneriamosios sistemos atrama ir geresnis garso slopinimas. Priklijuotas paklotas geriausiai slopina triukšmą gretimose patalpose, todėl idealiai tinka antrojo aukšto kambariams ir butams. Vinilinės grindys su paklotu gali būti montuojamos esant grindų šildymo ir vėsinimo sistemai.

GREITESNIS GRINDŲ MONTAVIMAS

Dėl integruoto pakloto, grindų klojimas atliekamas greičiau ir lengviau nei bet kada anksčiau. Sumontuoti „Alpha Vinyl“ grindis su integruotu paklotu yra absoliučiai paprasta, nes šios grindys yra su patentuota sistema „Uniclic“. Jas iš esmės tereikia sunerti ir tiek žinių! Tokias grindis galima įrengti bet kuriuose namuose. Dėl to jos puikiai tinka renovacijos projektams.

QUICK-STEP vinilines grindis bei priemones grindų priežiūrai ir įrengimui galite įsigyti 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje, bei  www.2di.lt elektroninėje parduotuvėje. Patarimų grindų įrengimo ar priežiūros klausimais rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.