Publikuota: 2023 m. 4 kovo d. 13:43
Majestic laminuotų grindų kolekcija iš Quick-Step
majestic laminuotų grindų kolekcija

Laminuotos grindys Quick-Step, Ąžuolas Šukuotas tamsiai rudas „DESERT”, MJ3553, 2050x240x9,5mm, 32 klasė, Majestic HydroSeal kolekcija

Majestic ilgiausių ir plačiausių lentų Quick Step laminuotų grindų kolekcija (kiekvienos lentos išmatavimai: 2050 x 240 x 9,5 mm). Šią prabangią kolekciją sudaro dešimt rūšių skirtingo dizaino laminuotų grindų. Joms panaudotas skirtingo atspalvio ąžuolo medienos piešinys. Puikios kokybės dizainas užtikrina idealų piešinio ir paviršiaus struktūros sutapimą, taip pat medienos piešinį iš visų keturių lentos pusių esančioje nuožuloje.

majestic laminuotų grindų kolekcija

Laminuotos grindys Quick-Step, Ąžuolas Šukuotas pilkas „DESERT”, MJ3552, 2050x240x9,5mm, 32 klasė, Majestic HydroSeal kolekcija

Dešimt pastelinių atspalvių (skirtingo intensyvumo balinti, pilki, rudi ir natūralios spalvos) derinami su labiausiai jiems tinkančiu ąžuolo medienos piešiniu, blizgumu, paviršiaus struktūra ir jos gyliu, todėl galėsite šias grindis pritaikyti įvairiems jūsų sumanytiems interjerams. Didelis lentų formatas tiks įvairaus dydžio patalpoms ir daugeliu atvejų geriau už mažesnių formatų lentas derės didelėse patalpose. Laminatas iš šios kolekcijos nepamainomas kuriant skandinaviškus interjerus, bet puikiai pritaikoma ir kitokio stiliaus interjerams.

Majestic kolekcijos grindyse panaudoti ir visi geriausi techniniai laminuotų Quick Step grindų sprendimai:

– Turi ypač patvarią UNICLIC užrakto sistemą.
– HydroSeal technologija –
vandenį atstumiantis grindų paviršius neleis prasiskverbti nė lašui vandens.
– Visiškai hermetiškas paviršius, todėl ant jo nelieka bakterijų, dulkių ar vandens lašų. Dėmės valosi lengvai, todėl grindys visuomet lieka švarios.
– Atsparios nusidėvėjimui, smūgiams, įbrėžimams, buityje naudojamiems chemikalams, cigarečių paliekamoms žymėms, dėmėms, UV spinduliams ir yra sunkiai įsiliepsnojančios.
– Sunkūs baldai, aukštakulniai ar biuro baldai su minkštais ratukais nepadarys šioms grindims jokių įspaudimų.
– Naujoji Scratch Guard technologija suteikia viršutiniam sluoksniui išskirtinį atsparumą įbrėžimams.
– Turi ilgalaikes antistatines savybes, todėl laminatas mažiau įsielektrina. Jos lengvai valomos bei neleidžia kauptis bakterijoms.

Susiję:

Dėl šių savybių Majestic kolekcijai gyvenamosiose patalpose taikoma 25 metų garantija, užrakto sistemai suteikiama visos grindų tarnavimo trukmės garantija (ribota 33-imis metais).

Tai 32 naudojimo klasės grindys, kurios tinka visoms gyvenamosioms patalpoms bei vidutinio intensyvumo komercinėms patalpoms.

Kaip ir visos Quick Step grindys, šios kolekcijos grindys turi priderintas grindjuostes ir profilius, atitinkančius kiekvieno atspalvio grindis. Visų spalvų Incizo profiliai suteikia galimybę iš šių grindų pasigaminti ir tos pačios spalvos laiptus.

Quick-Step laminuotų grindų iš Majestic kolekcijos priedai

Gamintojas belgų kompanija Unilin Bvba, priklausanti Unilin Bvba įmonių grupei. Unilin Bvba yra vieni didžiausių ir žinomiausių laminuotų grindų gamintojai pasaulyje, kurių patentus naudoja daugelis kitų gamintojų. Tarp visų Unilin Bvba išradimų ir laminato tiesioginio presavimo technologija bei pirmoji grindų elementų sujungimo be klijų sistema Uniclic.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.