Publikuota: 2022 m. 25 vasario d. 09:00
Vytautas „Active“ viešbučio interjeras  („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“)
viešbučio

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Šį kartą jūsų dėmesiui nominacijos „Geriausias apšvietimo projektas“ nugalėtojai („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“). Apdovanojimas atiteko dizainerių Viktorijos Puodžiūtės ir Audronės Paulauskienės kolektyvo kurtam Vytautas „Active“ viešbučio interjerui.

Vytautas „Active“ viešbučio interjeras 

Vytautas Active viešbutis pastatytas gana populiariu tapusiame Birštone. Viešbučio interjeras – ryškus, drąsus, gal net šiek tiek įžūlus, tačiau šie sprendimai priimti tikslingai. Tai – suaugusiems skirtas viešbutis pabėgimui nuo kasdienybės. Mes savęs paklausėme: jei esi suaugęs, ar būtinai aplinkui turi tapti rimta ir solidu? Įkvėpimo pasisėmę iš ekscentriškų Memfio grupės idėjų, prisiminę savo vaikystės 90ųjų stilistiką, įpynę atgimusių art deco formų sukūrėme įsimenantį, drąsų ir ryškų interjerą. Kontrastingos spalvos interjere paryškina architektūrines formas, geometrinės figūros persipina grindų, sienų, durų ir baldų piešiniuose, detalėse, kurių kiekviena kurta atskirai ir pagaminta išskirtinai šiam viešbučiui. Kontrastai naudojami ne tik spalvose, bet ir apdailos medžiagose: betonas šalia veliūro, kilimai šalia metalo ir pan. Tradiciškai prisidėti prie interjero pakvietėme jaunus lietuvių kūrėjus: šį kartą viešbučio kambarių sienos prakalbo meilės kalba, sukurta iliustratorės Indrės Vaičiukaitės

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.