Publikuota: 2023 m. 13 lapkričio d. 09:00
„Quick-Step“ grindų kūrėjų genuose – nuolatinis tobulumo siekimas
quick step

QUICK-STEP nuotr.

Šiandien „Quick-Step“ grindų kūrėjai besąlygiškai yra lyderiai tarp grindų gamintojų visame pasaulyje. Jie kuria laminuotas ir vinilines grindis bei parketlentes, ir visos šios grindys yra iki tobulumo išbaigtos technologijų ir dizaino prasme. Būtent susitelkimas į dizainą bei kokybę, nenuslopinamas naujovių troškimas tapo „Quick-Step“ varomąja jėga, dėl kurios grindų kūrėjams pavyko užkopti į grindų rinkos aukštumas.

QUICK-STEP nuotr.

„Quick-Step“ nesiliauja kurti ir siekti tobulumo, nes tai – „Quick-Step“ DNR. Visus šiuos išradimus ir technologijas sukūrė žmonės, kurie tiesiog eina iš proto dėl naujo produkto kūrimo ir gamybos.

„Quick-Step“ ženklo individualumą kūrė ir dizaineriai, ir inžinieriai. Metai iš metų kuriamos naujos technologijos ir dizainas suteikė galimybę rinkai pasiūlyti naujausius, tobuliausius produktus.

Kyla klausimas, kodėl šios grindys visada buvo ir yra populiariausios rinkoje? Siūlome apžvelgti „Quick-Step“ dangos raidą chronologiškai ir įsitikinti, kiek išradimų ir patentų turi šios grindys.

QUICK-STEP nuotr.

PIRMIEJI LAMINUOTŲ GRINDŲ KŪRĖJAI PASAULYJE

1990 m. belgų kompanija „Unilin“ įžengė į Belgijos rinką, pristatydama savo sukurtas ir gaminams laminuotas grindis „Quick-Step“ ir tapo pirmuoju laminuotų grindų gamintoju, pateikusiu savo prekės ženklą.

INOVATYVIAUSIA IR PATVARIAUSIA UŽRAKTO SISTEMA

1997 m. sukuriama pirmoji pasaulyje užrakto sistema „Uniclic“, kuri leidžia laminuotas grindis sujungti be klijų. „Unilin“ kompanija yra itin stipri kuriant užrakto sistemas, jos kuriamos sistemos nuolat tobulinamos, patentuojamos ir parduodamos kitiems grindų gamintojams. „Quick-Step“ garantiją užraktui suteikia visam grindų naudojimo laikui, taigi kokybė ir inovacijos šiuo atveju yra tikras „Quick-Step“ prekinio ženklo pasididžiavimas.

QUICK-STEP nuotr.

TARSI MEDINĖS LENTOS – V-FORMOS GRIOVELIAI TARP LENTŲ

2001 m. „Quick-Step“ tiesiogine prasme pridėjo dar vieną laminuotų grindų matmenį – sukurtos pirmosios laminuotos grindys su V-formos grioveliu tarp lentų (nuožulnomis). Nuo šiol laminatas su V-formos grioveliu taip panašios į tikras medines lentas.

quick step

QUICK-STEP nuotr.

NATŪRALIAI DERANČIOS STRUKTŪROS

Pagaliau – ką jaučiate, tą ir matote. 2001 m. „Quick-Step“ pirmieji sugebėjo suderinti laminuotų lentų paviršiaus struktūrą ir natūralius raštus. Kitaip negu daugelis gamintojų, „Quick-Step“ grindų dangos piešinio sluoksnio gamyboje naudojama didelės raiškos tikros medienos arba plytelių nuotrauka, dauginama sudėtingomis spausdinimo technologijomis ir padengiama melamino derva. Išgautas vaizdas atrodo itin natūraliai, o įspaudai primena natūralios medienos pojūtį.

DERANČIOS GRINDJUOSTĖS IR PROFILIAI

2006 m. „Quick-Step“ pristato smūgiams ir įbrėžimams atsparias grindjuostes, kurių spalva ir paviršiaus struktūra tobulai dera prie atitinkamų grindų. Taip pat sukuriamas derantis „Incizo“ daugiafunkcis profilis, kurį galima naudoti kaip apdailos profilį grindims ir laiptų pakopoms formuoti.

QUICK-STEP nuotr.

Į „QUICK-STEP“ ŠEIMĄ ATEINA MEDINĖS PARKETLENTĖS

2009 m. „Quick-Step“ išplečia pasiūlą ir pristato medines parketlentes.

quick step

QUICK-STEP nuotr.

„QUICK-STEP“ PRISTATO VINILINĖS DANGOS SPRENDINIUS

2013 m. „Quick-Step“ pristato „Livyn“ vinilinę grindų dangą. Vinilinės grindys – tai patogi, kokybiška ir natūraliai atrodanti grindų danga, liečiant sukelia medinių grindų pojūtį, bet pasižymi praktinėmis sintetinių grindų savybėmis: atsparumu vandeniui, smūgiams ir įbrėžimams.

quick step

QUICK-STEP nuotr.

„HYDROSEAL“ – NAUJOS DRĖGMEI NELAIDŽIOS LAMINUOTOS GRINDYS

2014 m. sukuriamos laminuotos grindys su „Hydroseal“ paviršiaus padengimo technologija – naujoviškas drėgmei atsparus laminatas, kurio paviršius ir grioveliai impregnuoti ir apsaugo konstrukciją nuo drėgmės prasiskverbimo.

quick step

QUICK-STEP nuotr.

ŽENKLAS „EU ECOLABEL“ LAMINUOTOMS GRINDIMS

2018 m. už „Quick-Step“ laminuotas grindis „Unilin“ (pirmasis grindų rinkoje) gauna taip geidžiamą ženklą „EU Ecolabel“ – aplinkosaugos meistriškumo ženklas, suteikiamas produktams bei paslaugoms, per visą gyvenimo ciklą atitinkantiems griežtus aplinkos apsaugos standartus: nuo žaliavų išgavimo ir gamybos iki platinimo, naudojimo jūsų namuose ir pašalinimo eksploatavimo laikotarpiui pasibaigus.

NAUJOS KARTOS „RIGID VINYL“

2019 m. „Quick-Step“ pristato visiškai naują, revoliucinį grindų dangos sprendimą „RigidVinyl“, kuriame elegancija dera su optimaliomis eksploatacinėmis savybėmis. Šios naujos kartos vinilinės grindys 100 % atsparios vandeniui ir dėl itin tvirtos konstrukcijos atlaiko smūgius, įbrėžimus bei gali būti montuojamos esant paviršiaus nelygumams.

quick step

QUICK-STEP nuotr.

ŠIANDIEN

„Quick-Step“ nesiliauja kurti ir siekti tobulumo, nes tai – „Quick-Step“ DNR. Visus šiuos išradimus ir technologijas sukūrė žmonės, kurie tiesiog eina iš proto dėl naujo produkto kūrimo ir gamybos. Jie dirba kaip viena komanda, kurios varomoji jėga yra aistra darbui ir atsakomybės prisiėmimas kiekviename žingsnyje nuo A iki Z. Taip gimsta produktai, kurie prieš keletą metų atrodė neįmanomi, o štai dabar siūlomi klientui. Inovacijos yra svarbiausias dalykas, ties kuriuo dirbama, štai kodėl „Quick-Step“ visada išlieka priešaky.

 

Siūlome apžiūrėti „Quick-Step“ grindis 2di.lt elektroninėje parduotuvėje, kurioje konsultantai padės išsirinkti grindis nuotoliniu būdu, pasiūlys pavyzdžius į namus bei grindų pristatymą – beliks tik džiaugtis, kad turite tobulas grindis savo namuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.