Publikuota: 2023 m. 24 spalio d. 09:00
Tapetai – ryški istorija originaliems namams
tapetų panelės

Coordonne nuotr.

Gyvenimas nėra vien tik juoda arba balta. Norėdami pajusti jo pulsą, nebijokite pasinerti į sodrių spalvų sūkurį, kuris sukurs ypatingą ir originalų jūsų namų stiliaus braižą. Keletas ryškių interjero detalių gali pakeisti erdvę iš esmės.  Kodėl pokyčių nepradėjus nuo sienų? Ne paslaptis, jog intensyvios šiltos spalvos padeda sukurti jaukumo, o sodrios šaltos – ramybės jausmą, todėl eksperimentas ryškiais tapetais gali duoti puikių rezultatų. 2di.lt komanda kviečia nebijoti žaisti raštais ir spalvomis.

Tapetai – pradžia į erdvės transformaciją

Baimę suklysti renkantis ryškiaspalves detales greitai nustums kelių pagrindinių taisyklių žinojimas ir jų pritaikymas interjere. Pavyzdžiui, mėlynos ir baltos kombinacija visada bus teisingas pasirinkimas, nes tai klasikinis derinys, niekada nesenstantis, beje, ir „nesipykstantis“ su kitomis spalvomis – raudonos, žalios, turkio, geltonos, garstyčių, oranžinės, koralų, greipfruto ar smėlio bei konjako atspalviais. Vis dėl to, tai ne vienintelis spalvų derinys, kurį galima išbandyti savo namų interjere. E. parduotuvėje pristatomi ispaniški Coordonne tapetai ir tapetų panelės, kurių temperamentas, spalvų ryškumas gali suteikti naujos gyvybės namams, kuriuose daiktai papasakotų dar negirdėtą istoriją tiek patiems šeimininkams, tiek jų svečiams.

tapetų panelės

Coordonne nuotr.

Harmoninga spalvos ir ornamento visuma

Renkantis tapetus jūsų vaizduotė gali būti beribė: jei labiau patinka griežtos linijos, išbandykite architektūrinius motyvus, kurie namams sukurs urbanistinį įvaizdį. Daiktų pertekliaus erdvėje nereikalaujantys geometriniai tapetai puikiai derės su tokias pačias figūras atliepiančiais elementais – apskritimo formos kilimu, apvaliu kavos staliuku ar įmantriais meno kūriniais. Jei jaučiate, kad kambaryje trūksta erdvės, išbandykite Coordonne tapetų paneles su perspektyvą vaizduojančiais piešiniais. Jie sukurs įspūdį, tarsi kambarys turėtų nišą į nesibaigiančią erdvę. Pasirinkus tapetus su žaliuojančios augmenijos motyvais horizonte nebus sunku priderinti ir kitas interjero detales, įsiliejančias į jau padiktuotą erdvės stilių.

tapetų panelės

Coordonne nuotr.

Susiję:

Manote, kad vienas jūsų namų kambarys ryškiais tapetais gali iškristi iš konteksto, o visi kambariai, dekoruoti ta pačia linija, užgoš namų erdvę? Nebūtinai reikia mestis į kraštutinumus. Tiesiog išlaikykite vientisą namų stilistiką ir laikykitės bendros spalvų gamos. Ryškūs tapetai turėtų būti kaip akcentas tam tikrose ypatingose erdvės vietose, t.y. viena kambario siena (miegamojo, svetainės, erdvaus prieškambario), o kito kambario – tik siaura sienos dalis, kaip pasakojamos istorijos tąsa. Be to, ryškių tapetų siena puikiai derės su pagrindinių piešinio spalvų gama išreikštomis vienspalvėmis interjero detalėmis: baldais, aksesuarais, užuolaidomis, kilimais. Itin originalūs, tapybos kūrinius primenantys tapetai iš stilingosios Ispanijos gali atstoti masyvų paveikslą, puošiantį meniškos sielos namus, o šiam grožiui atsiskleisti neretai padės baltos, pieno spalvos baldai, užuolaidos ar šilko švelnumo kilimas.

tapetų panelės

Coordonne ir Ekohali nuotr.

Prabangus kilimas – spalvų ir jaukumo atsvara

Subalansuoti ryškų, chaotišką tapetų piešinį visada padės nuosaikaus, ramaus įvaizdžio vienspalvis kilimas, kurį lengvai išsirinksite 2di.lt e. parduotuvėje ar užsukus į 2DI salonus, juk kokybišką kilimą visada smagu paliesti. Subtiliai išreikštas Ekohali gamintojo šilkinio ar viskozės kilimo atspalvis derės su įmantriu tapeto ornamentu arba lengvai nubrėš ir užtvirtins pagrindinės spalvų gamos liniją interjere. Visą erdvę užpildančio natūralaus pluošto kilimo švelnumas padiktuos jūsų namams prabangos ir gero skonio harmoningą partnerystę. Norintiems žaismingesnio, tačiau jaukių ir šiltų spalvų pagrindo po kojomis galima rinktis sendinto įvaizdžio faktūrinį kilimą. Tokio tipo kilimas neužgoš ryškių interjero detalių ir taps puikiu akcentu urbanistinio stiliaus erdvėje, kurioje žaismingai derės odiniai retro stiliaus baldai.

Originalių ryškaus rašto Coordonne tapetų ir tapetų panelių bei švelnumu bei prabanga garsėjančių turkiškų Eko Hali kilimų ieškokite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Platus 2di.lt tapetų ir kilimų asortimentas padės sukurti ne vieną įdomią namų istoriją, nepaliksiančią abejingų.

Daugiau patarimų renkantis tapetus ar tapetų paneles galite rasti skiltyje Įsirenginėjantiems namus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.