Publikuota: 2024 m. 21 vasario d. 09:00
Bohemiško stiliaus tapetų TOP 5

Masureel nuotr.

Nuo senų senovės žmonės buvo pakerėti įvairiausių gamtos formų. Egzotiniai gyvūnai, ryškios spalvos, gamtoje randamos geometrijos raštai ar intriguojantys augalai bei gamta visuose savo pavidaluose buvo apdainuojama ar kitaip išreikšta skirtingomis meno formomis. Tapetai – ne išimtis.

Dar Viktorijos laikais išpopuliarėjo ir aukštuomenės statuso simboliu tapo gamtinės ekspedicijos. Dažniausiai jų metu buvo keliaujama į egzotinius kraštus, kur buvo atrastos naujų gyvūnų ir augalų rūšys. Gamtiniai tyrinėjimai ir jų radiniai bei išskirtines gamtines žinios buvo pradėtos demonstruoti viešai. Vis dažniau šio laikmečio intelektualai kūrė vadinamuosius „įdomybių kambarius“, kuriuose eksponavo savo  radinius ar kitomis formomis pateikė savo gamtines įžvalgas.

Masureel tapetų kolekcija „Cabinet of curiosities“ leidžia jums išgyventi būtent šį laikmetį, kai pasaulio tyrinėtojai rinko retus objektus iš viso pasaulio. Šios kolekcijos spausdintuose raštuose susipina naujai atrastų gamtos formų ir gyvūnų rūšių motyvai. Pasinėrus į šią bohemišką tapetų linija fantazijoms atsiskleisti leidžiama, o iš tikrųjų, net privaloma.

Bohemiško stiliaus tapetai – TOP 5 :

5. Tapetai CAB605 Cabinet of curiosities, Masureel. Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

tapetai

Masureel nuotr.

4. Tapetai CAB102 Cabinet of curiosities, Masureel. Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

tapetai

Masureel nuotr.

3. Tapetai CAB204 Cabinet of curiosities, Masureel. Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

tapetai

Masureel nuotr.

2. Tapetai CAB301 Cabinet of curiosities, Masureel. Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

tapetai

Masureel nuotr.

1. Tapetai CAB504 Cabinet of curiosities, Masureel. Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

Masureel nuotr.

Tapetus apžiūrėti ir įsigyti galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje bei 2di.lt e. parduotuvėje. Daugiau nei 250 tapetų rūšių, kuriuos galite įsigyti tiesiai iš 2DI tapetų sandėlio su pristatymu per 1-4 d.d. Nepraleiskite progos įsigyti tapetus pačia geriausia kaina 2DI IŠPARDUOTUVĖJE. Perkant nuo 50Eur, pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas. Visą tapetų asortimentą apžiūrėkite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.