Publikuota: 2021 m. 28 kovo d. 09:00
Velykinių kiaušinių dekoravimas tapetais – spalvos namams!

Puikus būdas visai šeimai smagiai praleisti laiką ir išlaisvinti savo kūrybiškumą – kiaušinių dekoravimas tapetais!

Dekoravimui jums reikės: tapetų, dažų ir teptukų, klijų, žirklių, velykinių kiaušinių

Instrukcija:

  1. Susiraskite dekoratyvinį Velykinį kiaušinį. Galite naudoti jau turimą ir uždažyti buvusius raštus su turimais dažais. Kiaušinį galite naudoti ir visiškai bespalvį.
  2. Susiraskite senų tapetų rulonėlių ir išsikirpkite raštų fragmentus arba susikurkite juos patys. Priklijuokite tapeto gabaliukus ant kiaušinių ir taip sukurkite savo dizainą. Leiskite vaizduotei lietis laisvai. Jei turite gėlėtus tapetus, iškirpus gėlių fragmentus juos klijuokite vieną ant kito ir sukurkite nuostabų gėlės žiedą kiaušinio viršuje. Jei tapetas turi lapelių fragmentus, jais galite sukurti vijoklius primenančią juostelę aplinkui kiaušinį. Iš smulkių tapeto fragmentų sluoksnis po sluoksnio galite apklijuoti kitą kiaušinio pusę. Priklijavus norimus fragmentus, leiskite jiems išdžiūti.
  3.  Kiaušinio vidų galite pripildyti dovanų ar sviestiniu popieriumi ir saldumynais, kurie gali būti tų pačių spalvų kaip ir margutis. Galite pabarstyti džiovintų gėlių žiedų.
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.