Publikuota: 2023 m. 4 vasario d. 09:19
Tautos interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“)

Antano Štrimaičio nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“ nominacijoje „Tautos interjeras“ atiteko Monikai Moteikaitei-Naruševičienei.

Tyla

Paprastas ir santūrus, neužgožiantis į namus įžengiančios gamtos, interjeras. Šių išskirtinėje vietoje iškilusių namų kūrimą interjero dizainerė sulygino su santūrumo paieškomis. Nors ramios ir autentiškos erdvės atrodo sukurtos lengva ranka, realybė šiek tiek kitokia – norint įrengti estetišką paprastą būstą teko įdėti nemažai pastangų. Būsto stilių kurėja įvardija kaip kompleksišką minimalizmą su skandinaviško stiliaus prieskoniais. Namuose nestinga erdvės, geometrinių formų ir asimetrijos, dominuoja vienspalvė spalvų paletė. Įspūdį kelia ir akcentu tampa dideli langai, atveriantys vaizdą į pušyną.

Šalis: Lietuva
Plotas: 140 m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

Fotografijų autorius: Antanas Štrimaitis

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.