Publikuota: 2023 m. 16 sausio d. 09:00
Kontrastų mėgėjams – baltos grindjuostės
grindjuostės

Pedross nuotr.

Grindjuosčių pasirinkimas – baigiamasis grindų, tačiau ne mažiau svarbus interjero kūrimo etapas, kuriam reikėtų skirti ne mažiau dėmesio nei grindų pasirinkimui.

Dar XXI amžiaus pradžioje pradėjo augti baltų durų paklausa, o kartu su ja tapo madingi ir balti grindų apvadai, kurie puikiai tinka tiek prie balinto ąžuolo, tiek prie visiškai priešingos ar tamsios spalvos grindų, kai norima sukurti kontrastą. Šiandien rinkoje grindjuosčių asortimentas itin platus. Jas galima rinktis pagamintas iš medžio masyvo, faneruotas, MDF pagrindo. Sekantis žingsnis – pasirinkti kokio aukščio, spalvos, tekstūros produkto norėsite, kad suteiktumėte grindims ir visam interjerui išbaigtumo.

grindjuostės

Grindjuostės, priderintos prie grindų spalvos, vizualiai didina patalpą, o baltos, jei jos dedamos kaip kontrastas, pabrėžia sienų ar baldų apdailą. Baltos grindjuostės tinka tiek moderniuose, tiek klasikiniuose interjeruose, puikiai dera tiek prie baltų, tiek prie ryškių tonų. Vis dažniau nebepaisoma nuomonės, kad grindjuostė turi derėti prie grindų ar sienų spalvos, drąsiai dedamos baltos, nes dažnai šia spalva dažomos lubos bei langų rėmai, taigi ir grindjuostės, nepriklausomai kokios spalvos yra grindys ir sienos, žiūrisi puikiai.

Šiuo metu, bene populiariausias sprendimas – baltos aukštos grindjuostės. Atsižvelgiant į klientų poreikius „2DI“ savo klientams suteikia galimybę rinktis iš skirtingų aukščių, spalvų, tekstūrų Pedross grindjuosčių asortimento. Čia rasite įvairių aukščių baltų grindjuosčių – nuo 4 iki 16 cm aukščio. „Pedross“ – pasaulinės grindjuosčių ir grindų aksesuarų rinkos lyderiais iš Italijos. Gamintojo asortimente faneruotos ir MDF pagrindo grindjuostes. Išsirinkti sau tinkamausias šio gamintojo grindjuostes galite čia. Daugiau patarimų rasite skiltyje „Grindų ABC“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.