Publikuota: 2024 m. 6 sausio d. 09:00
Stilingiausias interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“ nominacijoje „Stilingiausias interjeras“ atiteko architektūros studijai „Plazma“.

Paupio turgus

Interjero idėją inspiravo 19 amžiaus industrinės architektūros metalo konstrukcijų estetika bei tuo pačiu laikmečiu Europos sostinėse išpopuliarėję metalo ir stiklo statiniai, kuriuose kurdavosi žiemos sodai. „Paupio turgui“ žiemos sodo įspūdį nuspręsta pritaikyti, galvojant ir apie jo būsimus lankytojus, kuriuos mūsų šalyje šiltas oras lepina tik vasarą.

Tai multifunkcinė erdvė, kurios pagrindinė funkcija maitinimas ir prekyba. Mobilios klombos leidžia ją pritaikyti turgaus, koncertų ar kitokių renginių scenarijams. Didelis dėmesys skirtas skirtingoms sėdėjimo zonoms, taip suteikiamas jaukumo jausmas kiekvienam lankytojui.

Metalo konstrukcijų erkeriuose įrengtos neformalios susitikimų erdvės, viršutiniuse aukštuose įsikurusiems biurams.

Šalis: Lietuva
Plotas: 1835m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.