Publikuota: 2023 m. 30 gruodžio d. 09:00
„Art Deco“ („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)
Art deco

Beno Šileikos nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero dizainerės Aurelija Slapikaitė-Jurkonė kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“).

„Art Deco“

Šiuose namuse atsiranda auksiniai elementai gausa tiek durų rankenose, stiklo apvaduose, paveikslų rėmuose bei stiklo šviestuvuose. Taip pat faktūrinio stiklo elementus suprojektavau derindama ir durų ir virtuvės pakabinamų spintelių raštus, nes erdvės nėra didelės, o joms kartu draugauti reikia. Taip pat namuose suprojektuoti arkinio tipo elementai ant kiekvienų durų plokštumos ir ant dviaukštės mergaičių kambario lovos apdailos.

Šių namų grindys, man primenančios Versalio rūmus, paruoštos ypatingai. Pirmiausia pasirinkome senovinį eglute grindų klojimo raštą, tuomet itališką parketą nušlifavome, poto dengėme specialiai šiems namams parinktu konjako atspalviu ir tuomet šios grindys dar buvo pora kartų lakuotos, kad išgauti tokį įspūdingą blizgesį.

Namai pasižymi tikra elegancija ir estetika, ką padiktavo ir patys būsto šeimininkai.  Todėl šiuose namuose sukurtos dekoro detalės bus sutinkamos kiekvienoje namų erdvėje.

Šalis: Lietuva
Plotas: 110m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.