Publikuota: 2023 m. 29 lapkričio d. 09:00
Geriausias virtuvės projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)

Leono Garbačausko nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“ nominacijoje „Geriausias virtuvės projektas“ atiteko interjero dizainerių duetui: Jurgitai Liubartaitei ir Arūnui Skroliui

Man Cave

Lithuanian Man Cave – visų vyrų svajonė turėti savo „urvą“. Vieni svajoja, o mūsų klientas ryžosi tą svajonę įgyvendinti.

Užduotis buvo neįprasta – suprojektuoti pastatą, kuris būtų vienos erdvės, kur tilptų automobilis, motociklas, meistravimo zona ir viryklė, kur galėtų apdoroti gamtos teikiamą derlių. Erdvė turėjo tenkinti daugelį užsakovo pomėgių, kur pabėgus nuo miesto triukšmo, galėtų transformuotis į gamtos žmogų.

Funkcijai praplėsti vietoje vartų pasirinkta slenkanti langų sistema, kuri esant poreikiui apjungia vidaus erdvę su stogine skirta meistravimui. Taip siekta panaikinti vidaus ir lauko barjerą ir padaryti pastato naudojimą visapusišką.

Konstrukcijai bei apdailai pagrinde naudota lokalios medžiagos- mediena iš aplinkinių medienos cechų. Darbo jėga – vietiniai meistrai.

Vidaus interjerui parinkta paprasta medžiaga, medienos fanera, kad pabrėžti pastato paskirties ir funkcijos paprastumą.

Šalis: Lietuva
Plotas: 76 m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.