Publikuota: 2023 m. 9 birželio d. 09:00
Šiuolaikiški kilimai – savitam namų jaukumui kurti
kilimėliai

EkoHali nuotr.

Šiuolaikiški kilimai gali sukurti namuose ypatingą charakterį. Pasižvalgykite po 2di.lt elektroninės parduotuvės kilimų galeriją, kurioje rasite stilingų ir išskirtinių sprendimų. Teisingai pasirinkti kilimai suteiks ne tik jaukumo jūsų namams, bet ir padės išspręsti sudėtingus interjero klausimus. Spalvingas kilimas gali kambarį išskaidyti į keletą erdvių arba jas suvienyti, sudarydama išbaigto kambario įvaizdį. Lieka rasti sau tinkamą variantą, kuris papildytų jūsų namų istoriją.

Šiuolaikiškų spalvų ir ornamentų gama

Kaip išsirinkti tinkamiausią kilimą? 2DI specialistai pataria atkreipti dėmesį, kokia spalvų gama vyrauja jūsų kambaryje. Sustiprinti aplinkos charakterį padės ryškių, sodrių spalvų šiuolaikiški kilimai. Itin gražiai dera konjako, migdolo, pieno ir smėlio spalvų tonai su rudais, žemės atspalviais. Ieškantiems stilingo originalumo galima išbandyti ryškių spalvų derinius – tamsiai mėlyna, turkio spalva harmoningai „susipins“ su garstyčių ar tamsiai rudos spalvos tonais, o nublukintos raudonos ir rožinės spalvos interjero detalės įsilies į bendrą visumą.

Šiuolaikiški kilimai

Ekohali nuotr.

Jei norite suvienyti panašių spalvų interjero detales – rinkitės tos pačios spalvų grupės vienspalvius kilimus, kurių rasite plačiame 2DI parduotuvės kilimų asortimente. Svarbu nepamiršti, kad kilimo pagrindas yra grindys. Prie grindų atspalvio priderintas kilimas bus daug išraiškingesnis ir puikiai diktuos kuriamą kambario nuotaiką. Šiltesnių atspalvių medienos grindys puikiai dera su šiltų spalvų šiuolaikiškais kilimais, o modernaus stiliaus šviesioms grindims ypatingai tiks pilkos, tamsiai mėlynos, baltos spalvos atspalvių kilimėliai.

Šiuo metu madingiausias interjero akcentas – sendinto, nublukinto įvaizdžio kilimas. Tai subtili Rytų kultūros detalė, praturtinanti erdvę gero skonio klasika. Tokio stiliaus šiuolaikiški kilimai gali būti derinami keli mažesni arba vienas didelis, užimantis dižiąją kambario dalį. Modernūs abstraktaus piešinio blukinti kilimai, kuriuos rekomenduoja 2DI, pavers jūsų miegamąjį ar svetainę stilinga erdve, kurioje norėsite praleisti daugiau laiko. Prie jų derės tiek šiuolaikinio, tiek klasikinio ar retro stiliaus baldai ir meniškos interjero detalės.

Dydžio ir formos žaismas

Kokio stiliaus kilimą pasirinksite svarbu, bet kur kas svarbiau, kad jis neatrodytų per mažas jūsų kambariui. Investavimas į didesnį kilimą visada atsipirks, jei jis užims didžiąją erdvės dalį. Taip kilimas tarsi „apglėbs“ visa, kas kambarį „suskirsto“. Jei kambarys yra stačiakampio formos – pailgas, ryškių raštų kilimas bus puikus akcentas, kuris padės ne visada patrauklią kambario formą paversti privalumu. Norėdami kambarį vizualiai padidinti, rinkitės šiuolaikiškus kilimus su stambiais raštais, geometrinėmis figūromis. 2di.lt asortimente rasite tokio stiliaus kilimų tiek jaukaus spalvų derinio, tiek ir kontrastų žaisme, kai geometrinės figūros tarsi iškyla vienspalvio kilimo paviršiuje, sudarydamos minkštumo pojūtį.

Šiuolaikiški kilimai

Ekohali nuotr.

Švelni vaikų kambario detalė – šiuolaikiški kilimai

Jei gyvenate pakankamai triukšmingai, bet nenorite įkyrėti savo kaimynams, vertėtų pagalvoti apie minkštus, ilgesnio plauko kilimus. Tai bus puiki išeitis tiek garso izoliacijos, tiek grindų apsaugos nuo subraižymo klausimais. Be to, minkštas kilimas vaikų kambaryje bus pagrindinė „žaidimų aikštelės“ zona mažiesiems. Parduotuvėje 2DI kilimėliai tiek būsimojo lenktynininko, tiek galaktikos tyrinėtojo kambariui. Norintiems tik nedidelės interjero detalės vaikų kambariui tiks linksmo debesėlio formos kilimėlis, ant kurio bus gera mažosioms pėdutėms.

Šiuolaikiški kilimai

Ekohali nuotr.

Tiek kuriant naujų namų stilių, tiek ieškant sprendimų juos atnaujinti, puikus būdas tai padaryti – įsigyti kilimą. Tinkamai parinkti kilimėliai, spalvos ir raštai, padės kambarį paversti jaukia ir išraiškinga erdve, kurioje gera būti. 2di.lt asortimente rasite daugiau nei 1 800 kilimų vienoje vietoje („Osta“ (Belgija), „Eko Hali“ (Turkija) ir „Narma“ (Estija)), o prekių, kurių vertė siekia 40 eurų, pristatymas tiesiai prie namų slenksčio – nemokamas. Daugiau patarimų renkantis kilimą rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.