Publikuota: 2023 m. 14 kovo d. 09:00
Kotedžas Pilaitėje- privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
kotedžas

Leono Garbačausko nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Rūtos Tutkutės Mikalauskienės kurtas projektas – Kotedžas Pilaitėje („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Kotedžas Pilaitėje

Šviesūs, pasteliškai spalvingi namai su retro elementais. Vystytojo originaliai numatytas išplanavimas buvo pakeistas veidrodiniu principu perplanuojant erdves, kad būtų sukurtas didesnis įėjimo holas, patekimas iš ūkinių patalpų būtų ne į virtuvę, o prie įėjimo holo, o valgomojo lubos būtų aukštesnės.

Erdvių pagrindui pasirinkti neutralūs pilkų tonų atspalviai, natūralios medinės grindys, o spalvinė gama kuriama baldais ir tekstile. Kotedžas šiuolaikiško stiliaus, tačiau turintis retro elementų.

Šalis: Lietuva
Plotas: 128 m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.