Publikuota: 2023 m. 7 kovo d. 09:00
Privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
privatus

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Gretos Semionavos kurtas privatus interjeras – „Kalno namas“ („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Kalno namas

Ųis privatus interjeras buvo kuriamas derinant šviesius tonus su tamsiais, įvedant švelnių betono ir medžio tekstūrų. Dominuoja tiesios linijos, kurias papildo apvalūs stalai, veidrodžiai. Veidrodžių pagalba prie lango sukuriamas lyg kampinio lango įvaizdis, praplečiama erdvė.

Virtuvė suprojektuota taip, kad visos spintos virš darbastalio nustumiamos į šoną – taip jokie virtuvei reikalingi prietaisai ir šlapi indai nestovi ant darbastalio, o yra paliekami už slankiojančių durų. Po kasdieninio naudojimo virtuvė išlieka estetiškai tvarkinga. Po kriaukle aukštas stalčius atsidaro kojos spustelėjimu ir užsidaro lengvai stumtelėjus – naudota Blum Servo-Drive sistema.

Tarp vaikų kambarių suprojektuotos slankiojančios durys be bėgelio apačioje, kurios leidžia sujungti du kabarius į vieną bendrą, esant poreikiui. Miegamojo WC kambaryje dušo patalpoje įrengta garinė pirtis. Visas namas suprojektuotas taip, kad būtų jauku, estetiška ir patogu.

Šalis: Lietuva
Plotas: 155 m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.