Publikuota: 2022 m. 27 rugpjūčio d. 09:00
Atnaujinkite savo darbo kambarį | Tapetai
tapetai

BorasTapeter nuotr.

Darbas iš namų gali būti malonus ir kūrybiškas, bet kartais jis tampa mažiau smagiu ar įkvepančiu. Laikas suteikti energijos pliūpsnį darbo erdvei! Tapetai – puiki pagalba  idėjoms įgyvendinti. Kviečiame semtis įkvėpimo, kuriant malonią ir harmoningą darbo kambario aplinką namuose.

tapetai

Tapetai – kokius rinktis?

Nesenstantys, klasikiniai tapetų raštai sukuria raminančią atmosferą darbo kambaryje. Ryškūs, grafiniai motyvai – įžiebią kūrybiškumą. Pasirinkus tekstūrinius tapetus, šiai namų erdvei jie suteiks jaukumo, o gėlėti motyvai minkštumo ir romantikos pojūtį.

Svarbūs elementai

Svarbiausia, darbo zonai išsirinkti tinkamą kambarį. Prisiminkite, stalas gali būti ne tik praktiškas, bet ir išskirtinis baldas jūsų namuose. Vietoj to, kad darbo stalą pristumtumėte prie sienos, pasistenkite jį pastatyti laisviau. Taip sukursite erdvės pojūtį kambaryje. Įrengiant darbo kambarį prisiminkite, kad tinkamas apšvietimas yra labai svarbus norint išlaikyti koncentraciją dienos eigoje. Taip pat, labai svarbu išsirinkti kokybišką, patogią ir ergonomišką darbo kėdę. Negailėkite investuoti daugiau į kėdę, kurioje praleisite didelę dalį savo laiko.

tapetai

Sukurkite erdvės kambaryje

Jeigu neturite atskiros erdvės, nedidelę darbo zoną galite įsirengti svetainėje ar net koridoriuje. Svarbiausia – atskirkite erdves. Tai padaryti galite su nedidele pertvara, pakabinkite ant jos paveikslą ar ištapetuokite paviršių. Tapetai darbo kambariui sukuria foną ir suteikia jam asmeniškumo.

Švara ir tvarka yra itin svarbūs siekiant sukurti ramią ir neblaškančią aplinką. Leiskite sau pasilepiti renkantis tarpusavyje derančių atspalvių dėžutes, talpyklas, pieštukines ar kitas daiktų saugyklas. Gal jas nuspręsite papuošti mėgstamais tapetų raštais? Mąstykite kūrybiškai, kodėl daiktų laikymui nepanaudojus namuose užslėptų vazonų ar stiklinių?

Mūsų patarimas pabaigai –  nebijokite ekperimentuoti . Ieškokite išskirtinių baldų, tapetų ar interjero detalių, kurie jūsų namuose rastų savo vietą ir juos papildytų.

Tapetus darbo kambariui apžiūrėti ir įsigyti galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje bei 2di.lt e. parduotuvėje. Daugiau nei 250 tapetų rūšių, kuriuos galite įsigyti tiesiai iš 2DI tapetų sandėlio su pristatymu per 1-4 d.d. Perkant nuo 40Eur, pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas. Visą tapetų asortimentą apžiūrėkite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.