Publikuota: 2022 m. 12 liepos d. 13:44
Paupio butas su atresole („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
butas

Beno Šileikos nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Aurelijos Slapikaitė-Jurkonės kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Paupio butas su atresole

Buto išskirtinumas, kad jis gana privatus ir turi ne tik didelį balkoną, terasą laisvalaikiui bet ir dėl didelio aukščio atsirado galimybė įrengti jame ir antresolę, kurioje atsirado pora naujų darbo vietų ir miego erdvė su vyno šaldytuvu.

Pirmojo aukšto erdvėje įrengiamas patogus koridorius su veidrodinėmis spintomis ir stiklo šviestuvais vizualiai padidinančiais erdvę. Taip pat pirmame aukšte telpa du erdvūs miegamieji kambariai bei iš dviejų dalių sudaryta virtuvė, viena jos dalis su šaldytuvais, tamsiuoju kampeliu įrengiama tiesiai po suktais laiptais į antresolę.

Pirmą aukštą puošia nuo lubų nuleisti „coco chanel“ tipo šviestuvai virš apvalaus valgomojo stalo su vintažinėje parduotuvėje Liuksemburge pirktomis natūralaus tekinto medžio kėdėmis. Svetainės ir miegamojo šlaitines didžiąsias sienas taip pat puošia natūralios klinkerio plytos.

Visas interjeras užsibaigia arba prasideda ypatingai ruožtu vonios kambariu, kuriame suskamba rankomis skaldyto liucernos akmens plytos, arka vonios aksesuarams, ovalo formos pakabintas veidrodis, klasikinės šachmatinės grindys bei rankomis dekoruoto molio tinko sienos. negana to natūrali šviesa į miegamąjį patenka per dvivėres stiklo duris, įrėmintas plonyčiuose metaliniuose rėmuose.

Taip pat visose erdvėse nepamirštami augalų motyvai, netgi arealai, šiuo metu laukiame vasaros, kada ir lauko terasoje galės pražysti nauji augalai.

Šalis: Lietuva

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.