Publikuota: 2021 m. 2 spalio d. 09:00
Privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“)
Privatus interjeras

Dariaus Gumbrevičiaus nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero dizainerės Ernestos Statkutės – Kerpienės kurtas privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“).

Elegancija ir subtilia prabanga dvelkiantis privatus interjeras, kuriame užsakovai gali atsipalaiduoti ir pasijusti lepinami. Didelis dėmesys skirtas funkcionalumui, komfortui ir akcentinėms detalėms. Virtuvė subtiliai atskirta nuo svetainės  nedidele virtuvine sala, kuri tarnauja ir kaip pusbario tipo stalas. Achromatinė spalva virtuvėje sukuria erdvės ir preciziškos švaros įspūdį, o virtuvės sienelėje, darbastaliui bei pusryčių stalo-virtuvinės salos stalviršiui panaudotas baltas marmuras kalba apie Viduržemio jūros regiono prabangą.

Korio formos grindų plytelės – tai dar viena žaisminga detalė, padedanti atskirti virtuvės ir svetainės erdves. Pagrindinis akcentas – masyvus pastelinių saulėtekio spalvų apskritimas ant sienos – turi tris estetikai ir poilsiui skirtas funkcijas. Jis gali tarnauti kaip paveikslas, vaizduojantis tolumoje matomus kalnus ir jūrą, kurioje atsispindi auksiniai ryto debesėliai. Atidarę skritulį rasime paslėptą televizoriaus ekraną. O nusiteikę romantiškam vakarui šeimininkai galės įsijungti skritulyje integruotą biožidinį ir gėrėtis saulėlydžio jūroje vaizdais nuo savo svetainės sofos.

Susiję:

Užsakovų miegamajame atsikartoja spalvų motyvai – indigo spalvos siena, į kurią atremta lova, veidrodinės spintelės prie lovos. Akmens lukštais išklijuotos slankiojančios drabužių spintos durų tarpai padengti aukso folija, kuri išlengvina ir pagyvina bendrą miegamojo spalvinę gamą.

Nedideliame  vonios kambaryje naudojama juoda spalva ir baltas marmuras.  Didelis veidrodis su blizgiais aukso spalvos rėmais dera su marmuro plyteles atskiriančiomis aukso spalvos juostelėmis.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.