Publikuota: 2021 m. 23 rugsėjo d. 09:00
„Centro butas“ („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“)
butas

Aurelijos Slapikaitės Jurkonės nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero dizainerės Aurelijos Slapikaitės Jurkonės kurtas privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“).

„Centro butas“

Butas įsikūręs Vilniaus miesto centrinėje dalyje, šalia Vilniaus gatvės. Interjero koncepciją padiktavo nedidelė buto kvadratūra, orientacija miesto atžvilgiu ir spalvinė gama. Bute vyrauja natūralios spalvos- brendžio spalvos ąžuolo spalva su jai kontrastuojančia mėlyna spalva, kuri atsiranda virtuvėje ir ant sofos, bei mažomis juodomis detalėmis šviestuvų, santechnikos linijose. Rankenėlės ir užuolaidos pasirinktos aukso spalvos- tarsi atneša šviesos, spalvos ir geros nuotaikos pliūpsnį šiam nedideliam, bet labai šiltam ir jaukiam butui.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.