Publikuota: 2020 m. 29 gruodžio d. 09:00
Penkios tendencijos, į kurias „Quick-Step“ siūlo atkreipti dėmesį

„Kad galėtumėme svajoti apie naujas ir originalias grindis bei jas sukurti, reikia atidžiai stebėti naujausias architektūros ir dizaino tendencijas. Štai kelios įdomios įžvalgos, kurios patraukė mūsų dėmesį,“ – teigia „Quick-Step“ dizaino vadovė Katrien de Vlieger.

1. Švelnumas ir lietimo malonumas

Mūsų namai – tai vieta, kur iš tiesų galime būti savimi. Užuot spaudę televizorių pultelių mygtukus ir į juos žiūrėję, norime ramiai atsipalaiduoti ir mėgautis minkštomis medžiagomis bei švelniais pasteliniais atspalviais. Susikurdami tokias ramybės salas galime pasikrauti energijos ir pasiruošti kitai dienai.

2. Kontrastas

Pastelinės spalvos, spinduliuojančios šilumą ir jaukumą, išlieka ilgam. Suteikti joms intensyvumo galite su kontrastuojančiomis spalvomis, pavyzdžiui, juodomis. Jas derinti galite su šviesesniu tos pačios spalvos atspalviu. Taip sukuriamas subtilus spalvų žaismas bei originalumas.

3. Keliautojai

Visame pasaulyje jaučiamės kaip namie, o namie jaučiamės kaip visame pasaulyje. Šis interjeras įkvėptas įvairių pasaulio kultūrų. Čia rasite šiltas spalvas, žemiškus raudonumo atspalvius, oranžinę, degto molio spalvas, žalius augalus ir gausybę tekstūrų. Įvairių kelionių įtaka akivaizdi visur.

4. Netobula ir visiškai tikra

Tai subtilus šiurkščių struktūrų ir natūralių elementų pabrėžimas. Asimetrija, apdailos nebuvimas, paprastumas ir natūralus medžiagų netobulumas sukuria grynumą ir pusiausvyrą. Pabandykite rinktis neapdorotą medieną ir kitas liečiant juntamo rašto medžiagas, derindami jas su šviesių spalvų palete.

5. Nuoširdumas ir paprastumas, koja kojon su stiliumi

Gilios faktūros mediena, oda, metalas ir marmuras sukuria nuoširdaus kaimiško paprastumo, tačiau madingą aplinką. Ji ne tik matoma, bet ir apčiuopiama. Kaip niekad tikroviška šių grindų tekstūra bei struktūra alsuoja autentiškumu. Taip išgaunamas darnus prabangos, klasikinio stiliaus ir kaimiško nuoširdumo sąskambis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.