Publikuota: 2020 m. 23 birželio d. 14:20
Tendencijos ir dizainas – „Massimo“ parketlenčių kolekcija

QUICK-STEP nuotr.

Daug metų QUICK-STEP dizainerių komanda eina koja kojon su naujausiomis architektūros, mados ir interjero tendencijomis. To rezultatas – nesenstančios ir madingos,  lengvai montuojamos ir atitinkančios vartotojų poreikius grindys. Šį kartą trumpai apžvelgiame itin populiaros parketlenčių kolekcijos „Massimo“ dizainus. Tai ilgiausios ir plačiausios visoje „Quick-Step Parquet“ kolekcijoje grindys. Dideli „Massimo“ matmenys, pabrėžiamas medienos autentiškumas neabejotinai atneša namams prabangos.

„Cappuccino Blonde Oak“

Splavų paletė. Parketlentės „Cappuccino Blonde Oak“ yra šiltos, natūralios spalvos, kuri išlieka labai populiari bet kokiame interjere. Ši medienos spalva ir struktūra sukuria klasikinį, nesenstantį interjero stilių. Ekstra matinis lakas sukuria švelnų ir kartu charakteringą grindų paviršiaus išvaizdą. Gilus, bet švelnus medienos paviršiaus pašiaušimas išryškina natūralią medienos tekstūrą.

Interjero stilius. Šios grindys puikiai tiks kaimiško stiliaus arba klasikiniame interjeruose.

„Winter Storm Oak“

Splavų paletė. Šiltai pilko tono spalvos labai populiarios interjere ir nežada užleisti savo pozicijų. Parketlentčių „Winter Storm Oak“ spalva šiai tendencijai puikiai tinka. Ekstra matinė balta alyva medienos struktūrai suteikia švelnumo jausmą. Šakelės ir maži natūralūs įtrūkimai suteikia tokiai spalvų paletei charakteringumo.

Interjero stilius. Šios grindys puikiai tiks kaimiško stiliaus, klasikiniame ar net šiuolaikiniame interjeruose derinant su modernaus dizaino baldais.

„Dark chocolate oak“

Splavų paletė. Tamsūs tonai, tokie kaip ši šiltai tamsi ruda spalva yra vis labiau populiarėjanti interjero tendencija. Šios „Dark chocolate oak“ parketlentės itin dera su juoda spalva. Dėl šios priežąsties nuspręsta paryškinti medienoje esančias šakeles ir nedidelius įtrūkimus juodu glaistu. Ekstra matinė alyva sukuria modernų vaizdą.

Interjero stilius. Šios grindys puikiai tinka kaimiško stiliaus arba, šiuo metu labai populiariuose, interjeruose su etniniais akcentais.

Visą QUICK-STEP parketlenčių asortimentą rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.