Publikuota: 2020 m. 27 kovo d. 17:47
Vilniaus dailės akademijos studentai laiką namuose kviečia leisti spalvingai

Pranešimo spaudai nuotr.

Vilniaus dailės akademijos (VDA) Vilniaus fakulteto Grafikos katedros studentai kviečia vaikus ir vaikiškus suaugusius pasinaudoti jų – jaunųjų kūrėjų piešiniais, juos atspausdinti juodu ant balto ir spalvinti!

 

Jau nuo seno žinoma ir patirta, kad spalvinimas ne tik džiugina, bet ir ramina bei veikia terapiškai, didina mažųjų dėmesingumą, lavina smulkiąją motoriką, padeda save išreikšti, o ką jau kalbėti apie tą fantastišką pasididžiavimo savimi jausmą užbaigus piešinį!

VDA Grafikos programos studentai dalijasi nenuspalvintais savo piešiniais-istorijomis ir kviečia šį laikotarpį namuose su šeima praleisti spalvingai!

Nuspalvinti darbai bus talpinami vda.lt svetainėje ir VDA feisbuko puslapyje. Nuspalvintus kūrinius siųskite el. paštu atsisiuskirspalvink@vda.lt.

Nuoroda į nenuspalvintų paveikslų galeriją >>

Išsaugokite savo kompiuteryje tiek paveikslėlių kiek norite, atsispausdinkite ir spalvinkite!

Pranešimo spaudai nuotr.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.