Publikuota: 2024 m. 24 sausio d. 09:00
Nuo vonios kambario iki virtuvės: kodėl drėgmei atsparus laminatas „Capture“ yra puikus pasirinkimas
drėgmei atsparus laminatas

QUICK-STEP nuotr.

Drėgmei atsparus laminatas yra tikras išsigelbėjimas šiais laikais, kai vonia ar virtuvė yra kur kas daugiau negu vien funkcinis kambarys. Virtuvė dabar tampa bendrąją erdve, kurioje visa šeima susirenka aptarti planus, o vonios kambarys – tarsi mini spa, į kurį skubame atsipalaiduoti po savaitės darbų. Taip šios patalpos tapo neatskiriamos nuo bendro namų interjero. Todėl labai svarbu šiose zonose įrengti nepriekaištingos išvaizdos atsparias grindis.

Naują grindų dangą rinktis tenka retai, tad būkite užtikrinti savo pasirinkimu. Be išvaizdos, būtina atkreipti dėmesį į pasirenkamos dangos patvarumą ir priežiūrą. „QuickStep“ kolekcijos „Capture“ grindys užtikrina išvaizdos ir pojūčio panašumą į tikrą medieną bei lengvą priežiūrą ir neprilygstamą dėvėjimąsi. „Capture“ laminuotos grindys, ištobulintos iki paskutinės smulkmenos bei atsparios drėgmei – tobulas pasirinkimas visoms namų erdvėms. Suklojus vienodą laminuotą dangą skirtongose zonose, suteikiamas vientisumas bendram namų interjerui.

drėgmei atsparus laminatas

„Capture“ laminatas – atsparumas ir grožis jūsų namuose

Šios laminuotos dangos sėkmės paslaptis, be kitų inovatyvių sprendimų, visiškai sandarus, hermetiškas paviršius, kuris užkerta kelią bakterijų, purvo ar skysčio įsigėrimui, o grindų valymą paverčia paprasta užduotimi: perbraukite dangos paviršių drėgna šluoste ir darbas baigtas. Dėl drėgmei atsparios paviršiaus dengimo technologijos „HydroSeal “, bei itin sandarių lentelių sujungimų, šis drėgmei atsparus laminatas sukurtas atlaikyti visus kasdienius iššūkius, todėl yra tobulas pasirinkimas vonios ar virtuvės zonose – drėgmė neturės galimybės prasiskverbti. Be atsparumo drėgmei šios kolekcijos grindys pasižymi dideliu atsparumu ir puikia apsauga nuo įbrėžimų. Papildomas apsauginis sluoksnis su „Scratch Guard“ technologija užtikrina iki dešimt kartų didesnį atsparumą įbrėžimams. drėgmei atsparus laminatas

„Capture“ drėgmei atsparus laminatas suteikia visas savybes, kurių tikimasi iš aukšos kokybės grindų dangos. „QuickStep“ dizainerių komanda išrado naują technologiją, leidžiančią tobulai atkartoti natūralios medienos paviršiaus niuansus. Tikroviški įtrūkiai bei aštrios briaunos paviršiuje išgautos naudojant modernią, itin precizišką, presavimo technologiją, o nauja alyvuoto paviršiaus technologija nepriekaištingai papildo lentos struktūrą ir suteikia jai romantiško minkštumo. „Capture“ kolekcijos grindys pasižymi detalia paviršiaus struktūra – 64 paviršiaus gylių lygiai, dėl kurių šios kolekcijos grindys ne tik atrodo kaip tikra mediena, bet ir suteikia tikros medienos pojūtį. Laminuotų grindų pramonėje tai absoliuti naujovė, leidžianti žengti toliau nei iki šiol.

Nepraleiskite progos QUICK-STEP laminuotas grindis iki 06 20 įsigyti pigiau 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje bei e. parduotuvėje www.2di.lt. Perkant daugiau kaip už 40 Eur e. parduotuvėje užsakymai visoje Lietuvoje pristatomi nemokamai! Visas šios kolekcijos grindis ir kitas „QuickStep“ prekes apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.