Publikuota: 2024 m. 9 sausio d. 09:00
M.R. Apartamentai („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)
apartamentai

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero dizainerių dueto, Evelinos Tumas ir Ingridos Bieliauskės, kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“).

M.R. Apartamentai

Renovuojant Vilniaus senamiestyje esantį butą, užsakovų vienas pagrindinių prašymų buvo integruoti turimus „mid century“ stiliaus baldus. Taip pat interjero stiliui turėjo įtakos jo lokacija bei užsakovų prašymas sukurti šviesias, jaukias erdves panaudojant tik natūralias medžiagas. Galutiniame rezultate išgavome subtilų interjerą kuriame integravome natūralų akmenį, ąžuolo lukštą ir masyvą, chromo detalės. Virtuvės ir svetainės zonų atskyrimui panaudota ažūrinė medinė sienelė, kuri galutiniame rezultate tapo pagrindiniu interjero akcentu.

Šalis: Lietuva
Plotas: 79m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.