Publikuota: 2023 m. 25 gruodžio d. 09:00
Mada ir Popkultūra | TASCHEN

TASCHEN nuotr.

Viena įdomiausių ir spalvingiausių serijų Taschen knygų asortimente – mada ir popkultūra. Šioje serijoje atrasite unikalių knygų, kurios gali tapti netikėta ir kruopščiai atrinkta dovana tam, kam norite parodyti išskirtinį dėmesį.

Šioje serijoje rasite išsamius leidinius apie tokius ikoninius mados fotografus ir fotomodelius, kaip Helmut Newton ir Naomi Campbell, taip pat mados istorijos knygas, kurios ne tik puikiai tiks besidomintiems mada, tačiau ir kaip itin stilinga namų lentynos puošmena. Ne mažiau įdomios Taschen knygos apie muziką ir popkultūrą, šias temas Taschen pateikia įvairiausiais pjūviais – nuo komiksų iki roko albumo viršelių suvestinių ir tatuiruočių. Kiekviena tema yra kruopščiai nagrinėjama, pateikiant istoriją, daug faktų ir būdingų bruožų, o svarbiausia aukščiausios kokybės iliustracijas. Nesvarbu, ar esate tam tiktos srities žinovas, ar mėgėjas, Taschen knygų asortimentas suteikia galimybę tiek itin detaliai įsigilinti į dominančią sferą ir pasimėgauti išskirtiniais vaizdais, tiek surinkti knygų kolekciją apie dominančias sritis. Tai puiki dovana smalsiems, besidomintiems ir norintiems nustebinti itin asmenine ir unikalia dovana, nesvarbu, ar esate Marvel, Depeche Mode, sportinių automobilių ar Adidas sportbačių dizaino fanas.

TASCHEN nuotr.

Taschen knygos pasižymi ne tik temų, bet ir formatų įvairove – nuo kelionėms skirtų kompaktiškų iki XXL dydžio leidinių kolekcininkams. Kai kurios jų turi net ribotą tiražą. Šios didelio formato knygos kietais viršeliais yra itin išsamios, suteikiančios daugiau įžvalgų aprašoma tema, tad ypač tinka dovanoti arba solidžiai knygų lentynai papildyti.

Novatoriškumu ir įvairove išsiskirianti Taschen knygų leidykla pristato aukščiausios kokybės leidinius anglų ir kitomis kalbomis, kurie pasižymi temų gausa. Leidykla, pradėjusi savo veiklą 1980 m. mažoje komiksų parduotuvėlėje Kelne (įkurta Benedikto Taschen), šiandien jau turi savo firmines parduotuves didžiuosiuose Vakarų Europos ir JAV miestuose. Įmonės nuostata – gero dizaino ir aukštos kokybės knygos prieinamomis kainomis. Knygų ciklai skirti plačiam skaitytojų ratui, kurie studijuoja ar domisi daile ir didžiaisiais menininkais, fotografija ir kinu, architektūra ir interjeru, dizainu, mada ir reklama, komiksais, kelionėmis, augalais ir gyvūnais, ezoterika  ar tiesiog ieško intelektualios dovanos draugui. Savo išvaizda patrauklūs leidiniai gali tapti nuostabia interjero detale knygų lentynoje ar ant kavos stalelio svetainėje.

Taschen leidyklos knygas iš mados ir popkultūros ar kitų serijų galite įsigyti 2di.lt e.parduotuvėje bei 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Perkant e.parduotuvėje knygų ar kitų prekių daugiau kaip už 50 Eur, pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.