Publikuota: 2023 m. 9 gruodžio d. 09:00
„Geriausias spalvinis sprendimas“ („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“ nominacijoje „Geriausias spalvinis sprendimas“ atiteko interjero dizainerei Vitai Soltonaitei-Puslienei.

Vilniaus kino festivalio biuras

Tarptautinis Vilniaus kino festivalis įsikūręs Mokslininkų name, pastatytame 1950 m. Dideli biuro langai atveria vaizdus į šalia esančią medžiai apaugusią Vašingtono aikštę.

Kuriant šio biuro interjerą, pagrindinis uždavinys buvo sukurti erdves bendrauti, dirbti ir žiūrėti filmus. Įrengiant biurą buvo siekiama tvariai naudoti jau turimus baldus, papildant jį tik būtiniausiais daiktais.

Biuras suskirstytas į dvi erdves – darbo ir bendravimo. Kabinetuose, kuriuose praleidžiama daugiausia darbo laiko ir reikia susikaupimo, parinktos šviesios sienų ir baldų spalvos, kiliminė danga garsui sumažinti.

Kitokia atmosfera kuriama bendroje erdvėje, kuri skirta susitikimams, renginiams ir filmų žiūrėjimui. Įvairiomis spalvomis dažytos sienos, spalvoti baldai, juodos užuolaidos, žaismingos detalės ir plakatai ant sienų kuria šioje erdvėje kino festivalio nuotaiką.

Šalis: Lietuva
Plotas: 157 m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.