Publikuota: 2023 m. 2 spalio d. 09:00
Ar dažomos grindjuostės atsparios vandeniui?
Dažomos grindjuostės

QUICK-STEP nuotr.

Vienas populiariausių sprendimų renkantis grindų apdailą – dažomos grindjuostės. Šias grindjuostes lengva sumontuoti ir jas galima padengti jūsų sienų spalvą idealiai atitinkančiais dažais. Bet svarbu žinoti, kad dažoma tai ne visada reiškia atspari vandeniui. Dažomų grindjuosčių pasirinkimas didelis, bet kaip nepasimesti ir įsigyti sau tinkamiausią gaminį?

Pirmiausia, svarbu įsivertinti ar jūsų grindjuostės turėtų atlaikyti drėgmę, ar jums reikalinga galimybė jas plauti vandeniu? Jeigu atsakymas taip, rekomenduojame rinktis iš iš perdirbto polistireno gaminamas grindjuostes. Polistireno grindjuostės yra 100% atsparios vandeniui ir 100% perdirbamos. Prie sienos jos montuojamos su specialiais klijais, o pritvirtintas grindjuostes galima dažyti jūsų sienų spalvą atitinkančiais dažais arba jas galima palikti baltas. Montuojant grindjuostes drėgnose patalpose tokiose kaip vonios zona naudokite Foamstrip ir Aqua Sealant priemones vandeniui nepralaidžiai apdailai užbaigti.

Susiję:

Jeigu norite įsigyti dažomas grindjuostes, kurios neturi pasižymėti atsparumu drėgmei, kaip alternatyva galite rinktis MDF dažymui skirtas grindjuostes. Norima spalva padengtos grindjuostės gali būti montuojamos su laikiklių sistema arba klijuojamos. Šias grindjuostes galite rinktis iš daugybės skirtingų formatų: nuo aukštų klasikinių iki minimalistinių sprendimų ar netgi tinkančių uždengti senas grindjuostes. Jos taip pat gali būti paliekamos ir baltos tad šios grindjuostės lengvai pritaikomos prie bet kokio Interjero. Žinoma, svarbu atkreipti dėmesį, kad MDF grindjuostes reikėtų vengti valyti drėgnai.

Kartais galbūt net nesusimąstome įrenginėdami namus, kad grindjuosčių pasirinkimas labai platus. Dažomas ir kitas grindjuostes galite įsigyti mūsų elektroninėje parduotuvėje 2di.lt. Turime patirties ir esame pasiruošę Jums padėti, tad jei reikia pasitarti ar kyla klausimų, kreipkitės! Gyvai apžiūrėti ir įsigyti prekes taip pat galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.