Publikuota: 2023 m. 7 birželio d. 09:00
Architektūra ir Dizainas | TASCHEN

TASCHEN nuotr.

Taschen knygų leidykla, pradėjusi savo veiklą 1980 m. mažoje komiksų parduotuvėlėje Kelne (įkurta Benedikto Tascheno), šiandien jau turi savo firmines parduotuves didžiuosiuose Vakarų Europos ir JAV miestuose. Įmonės nuostata – gero dizaino ir aukštos kokybės knygos prieinamomis kainomis. Novatoriškumu ir įvairove išsiskirianti leidykla pristato aukščiausios kokybės leidinius anglų ir kitomis kalbomis, kurie pasižymi temų gausa.

Knygų ciklai skirti plačiam ratui skaitytojų, kurie domisi daile ir didžiaisiais menininkais, fotografija ir kinu, architektūra bei interjeru, dizainu, mada ir reklama, komiksais, kelionėmis, augalais ir gyvūnais, ezoterika ar tiesiog ieško intelektualios dovanos draugui. Savo išvaizda patrauklūs leidiniai gali tapti nuostabia interjero detale knygų lentynoje ar ant kavos stalelio svetainėje.

Susiję:

Itin plati ir išskirtinė leidyklos Taschen knygų serija – architektūra ir dizainas. Naujų namų kūrimo, statybos ar įrengimo idėjų pravartu pasisemti iš žymiausių pasaulio architektų kūrybos. Sumanūs sprendimai, grakščios pastatų linijos, paprastumo grožis bei architektūrinis lengvumas padės atsiskleisti ir jūsų pačių kūrybiškumui ar nuves į prasmingas diskusijas su kolegomis ir užsakovais.

Taschen knygos pasižymi ne tik temų, bet ir formatų įvairove – nuo kelionėms skirtų kompaktiškų iki XXL dydžio leidinių kolekcininkams. Kai kurios jų išleistos ribotu tiražu. Šios didelio formato knygos kietais viršeliais yra itin išsamios, suteikiančios daugiau įžvalgų aprašoma tema, tad ypač tinka dovanoti arba solidžiai knygų lentynai papildyti. Taschen leidyklos knygas iš architektūros ir dizaino ar kitų serijų galite įsigyti 2di.lt e. parduotuvėje bei 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Perkant e. parduotuvėje knygų ar kitų prekių daugiau kaip už 50 Eur, pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.