Publikuota: 2023 m. 17 gegužės d. 09:00
Vinilinė danga „Alpha Vinyl“ – naujos kartos grindys
vinilinė danga

QUICK-STEP nuotr.

Vinilinė danga sukuria namuose gyvenimą be rūpesčių, nes šios grindys iššūkių nebijo. Nuo purvo pėdsakų grįžus iš gaivaus pasivaikščiojimo su šunimi iki vyno dėmių po puikaus vakarėlio su draugais: „Alpha Vinyl“ serijos vinilinė danga yra suprojektuota taip, kad gyvenimą priimtų tokį, koks jis yra. Rinkitės autentišką medienos bei natūralaus akmens išvaizdos vinilinę dangą ir suteikite savo gyvenimui grožio bei paprastumo. Centrinis ir viršutinis šių grindų sluoksniai yra ypač stiprūs, todėl visada mėgausitės puikiu atsparumu dėmėms, įbrėžimams bei smūgiams.

Tikras nepralaidumas vandeniui

Vanduo? Bala nematė! Namuose, kupinuose gyvybės, pasitaiko visko – šlapi batai prie lauko durų, išsiliejusi kava arba vonioje su vandeniu pernelyg įsižaidę vaikai. Būtent todėl šios vinilinės grindys turi vandens nepraleidžiančią užrakto sistemą.

vinilinė danga

QUICK-STEP nuotr.

Alpha Vinyl“ vinilinė danga yra visiškai atspari vandeniui danga. Nesukite galvos dėl pakilusių grindų kampų arba išsiplėtusių grindlenčių. Visiškai sintetinės „Alpha Vinyl“ grindims naudojamos medžiagos atlaiko bet kokius skysčius. Be to, nepralaidumą vandeniui užtikrina paviršiaus padengimo technologija „Hydroseal“ ir užrakto sistema „Uniclic“. Vinilinės dangos užraktas sandariai uždaro siūles, kad grindų paviršius būtų visiškai apsaugotas ir jose nesikauptų purvas bei bakterijos. Vandens nepraleidžiantis lentų sunėrimas yra visiškai sandarus ir neleidžia skysčiams prasiskverbti per siūles, todėl pelėsis neturi jokių šansų net ir drėgnose patalpose, tokiose kaip vonios kambarys ar virtuvė.

Standi ir smūgiams atspari vinilinė danga

Namie norite būti savimi ir nesukti galvos dėl smulkių suklydimų, kurie gali palikti žymes grindyse. Stresuoti visiškai nereikia: „Alpha Vinyl“ vinilinės dangos ypač stiprus centrinis bei unikalus viršutinis sluoksniai užtikrina grindų apsaugą nuo smūgių, įbrėžimų ir dėmių. Net jei koks daiktas ir nukrenta, įdaužų ant grindų nelieka. Kai gyvenimu mėgaujatės maksimaliai, norite grindų, kurios atlaikytų visus iššūkius ir atitiktų energingą jūsų gyvenimo būdą. QUICK-STEP pasirūpino, kad šių grindų centrinis sluoksnis būtų ypač stiprus – atsparus smūgiams, todėl jos yra paruoštos bet kokiai situacijai. Ši vinilinė danga priims pulką entuziastingų vaikų arba devyniais darbais vienu metu užsiimančių suaugusiųjų, iš kurių rankų kai kas kartais ir iškrenta.

Galite būti tikri ir dėl viršutinio šių grindų sluoksnio, kurio atsparumas dėmėms ir įbrėžimams dabar yra dar geresnis. Su technologija „Scratch & Stain Guard“ išlietas vynas ar žaisliniai automobiliukai ant grindų netaps galvos skausmu.

vinilinė danga

QUICK-STEP nuotr.

Tobulai tinka jūsų renovacijos projektui

Ar žinojote, kad šią vinilinę dangą galite kloti ant beveik bet kokio paviršiaus? Kadangi „Alpha Vinyl“ serijos vinilinės grindys yra tokios standžios, daugeliu atveju pagrindo atskirai paruošti net nereikia. Atnaujinate namo arba buto dizainą? Įrengti šią vinilinę dangą ant jau esamo paviršiaus yra visiškai paprasta – ir kai paviršius tobulai lygus, ir kai yra šiokių tokių nelygumų.

Bijote, kad dėl senųjų plytelių grindų atsiras matomi įspaudai arba kontūrai, pastebimi ant naujųjų jūsų „Alpha Vinyl“ grindų? Nėra ko jaudintis. Jei naująsias grindis sumontuosite tinkamai ir naudosite deramą paklotą, senųjų grindų įspaudų matytis neturėtų. Niekas nė nežinos, kad senosios grindys čia buvo!

Meistravimas nėra jūsų didžioji stiprybė? Jokių bėdų. Sumontuoti vinilines grindis yra absoliučiai paprasta. Tam, kad suklotumėte šias grindis, anaiptol nereikia būti visų reikalų žinovais, dažnai tereikia tiesiog sunerti lentas – būtent tai užtikrina mūsų patentuota sistema „Uniclic“. Tokias grindis galima įrengti bet kuriuose namuose, tad jos puikiai tinka renovacijos projektams.

Su viniline danga interjerui suteiksite natūralumo

Sukurti gražios struktūros vinilinę dangą nelengva. Vis dėlto QUICK-STEP grindų kūrėjai sugebėjo išgauti nepriekaištingai natūralų paviršių ir nuožulną pagal kokybiškus natūralių medžiagų originalus, kuriuos atrinko itin kruopščiai.

QUICK-STEP nuotr.

Susiję:

Žinodami, kad kokybiška medienos ir plytelių išvaizda labai svarbi QUICK-STEP grindų kūrėjai intensyviai dirbo tobulinant vinilinės dangos paviršių. „Alpha Vinyl“ serijos grindų paviršius nuo šiol atrodo toks pat natūralus, kaip ir jo atkartojama medžiaga. Unikali nuožulos technika užtikrina, kad natūralios išvaizdos „Alpha Vinyl“ grindų dizainas eitų per visas siūles. Kadangi lentos spalva, dizainas ir struktūra puikiai matomi net ir per visą nuožulą, grindų išvaizda yra nepriekaištingai tolygi. Be to, siekiant išgauti maksimaliai natūralią dangos išvaizdą, naudojamas ypač matinis viršutinis sluoksnis su juntama paviršiaus struktūra.

QUICK-STEP nuotr.

Žinodami, kad klientams patinka ne vien iš lentų, bet ir iš plytelių suklotos gražios grindys, QUICK-STEP suteikia galimybę rinktis iš gausybės variantų, sukurtų pagal betono faktūrą ir nudažytų įvairiomis spalvomis. Tam, kad vinilinėms plytelėms būtų sukurta tobula betono stiliaus išvaizda, buvo pasitelkti amatininkai iš visų pasaulio kampelių. Šių plytelių spalva ir dizainas eina taip pat per visą nuožulną, o ji tobulai atitinka grindų pobūdį.

Ar esate pasirengę rasti, kas jums tiks tobulai? Pradėkite žvalgytis! Visas vinilines grindis galite apžiūrėti ir įsigyti 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje arba 2di.lt elektroninėje parduotuvėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.