Publikuota: 2023 m. 23 vasario d. 09:00
„Be Happy“ – tapetai vaikams, turintiems didelę vaizduotę
Vaikiški tapetai

Masureel nuotr.

„Be Happy“ tapetų kolekcija skirta įkvėpti dekoruoti vaikų kambarius su meile. Šie vaikiški tapetai netik sukels šypsenas mažylių veiduose, bet ir sukurs nuostabias akimirkas, kurias jie prisimins dar ilgai. Ši tapetų kolekcija skirta mažiems vaikams su didele vaizduote. Nuo tyrinėjančių kūdikių iki aktyvių ir nuotykių kupinų vaikų – šios sienų dangos iš naujausios „ Zoom by Masureel “ kolekcijos „Be Happy“ įkvepia jų įnoringas svajones ir džiaugsmingas šypsenas.

Šioje kolekcijoje rasite begalę pasirinkimų tinkančių sukurti norimą vaikų kambario atmosferą. Sunkiausia dalis bus išsirinkti. Ar žvalgysitės po nuotykių kupinas džiungles ar pasakų medžius, o gal kerinčias gėles? Gal jūsų mažylis pamils minkštas avytes ar šaunų fermos gyvenimą ir skirtingus jos gyvūnėlius? Nesvarbu ką pasirinksite šie vaikiški tapetai pridės papildomo žavesio jūsų mažylio kambariui, asmeniškumo jų erdvei. Ši vaikų erdvė lyg burbulas, kuriame jie gali miegoti, žaisti ir svajoti, ir (kaip Bobas Marley pasakytų) „Be Happy“ (liet. būti laimingi). Visi šie nuostabūs tapetų dizainai pristatomi skirtingų atspalvių gamoje.

Apžiūrėti visą „Be Happy“  kolekciją ir įsigyti vaikiškus tapetus galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje bei 2di.lt e. parduotuvėje. Daugiau idėjų vaikų kambario dekoravimui rasite skiltyje Vaikų kambarys.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.