Publikuota: 2023 m. 30 sausio d. 09:00
Kuriame švelnų interjerą nuo grindų
laminatas

QUICK-STEP nuotr.

Šiuolaikiniame technologijų pasaulyje nuolatos jaučiame spaudimą ir stresą, o mūsų namai tampa vieta į kurią pabėgame ieškodami saugumo. Norėdami pajausti ramybę ir sukurti jaukumą juose, puošiame savo interjerą švelniomis, pastelinių spalvų ir maloniomis prisilietimams medžiagomis. Bet ar žinojote, kad jūsų grindų pasirinkimas taip pat atlieka svarbų vaidmenį siekiant užtikrinti gerą savijautą namuose?

„Quick-Step“ neseniai pristatė savo laminuotų grindų kolekciją „Signature“, kuri puikiai tinka bet kokiam „minkštam“ interjerui. Visame pasaulyje išryškėjusi tendencija interjeruose naudoti minkštas, ramybės jausmą perteikiančias medžiagas ir aksesuarus tebėra pagrindinis aspektas atnaujinant namus. „Mes grįžtame į savo namus, kad išvengtume kasdienio šiuolaikinio gyvenimo chaoso“, – sako Joyce Van Waeleghem, UNILIN skyriaus grindų vyriausiasis dizaineris. Pasaulinės krizės metu mūsų namų prieglobstis tampa dar svarbesnis.

laminatas

QUICK-STEP nuotr.

Prisilietimas ir spalva

Joyce Van Waeleghem teigimu, namai yra ta vieta, kur mes einame susidėlioti savo minčių ir atnaujinti energijos. Štai kodėl juose mes matome daug neutralių spalvų, tokių kaip pilka ir smėlio spalva, kurios praturtinamos sodriomis pastelėmis. Šios tendencijos sukuria harmoningą atmosferą, kurios šiuo metu labai trūksta išoriniam pasauliui. „Iš tiesų mes norime tyrinėti švelnesnę spalvų spektro pusę ir išlaikyti ją patrauklia“, – sako Joyce.

Prisilietimo troškimas pastebimas populiarėjančiu faktūrinių medžiagų naudojimu interjeruose. Minkštos pagalvėlės, patogios antklodės ir natūralios, tekstūrinės medžiagos padeda gerai jaustis realybėje. „Tas pats galioja ir mūsų grindų pasirinkimui. Realiame pasaulyje viskas yra unikalu: nėra jokių sterilių, tiesių linijų. Štai kodėl mūsų projektavimo komanda norėjo sukurti prieinamas, aukštos kokybės laminuotas grindis, artimas tikrai medienai, atsižvelgiant į tekstūrą ir lytėjimą, kurie yra tokie svarbūs patirčiai“, – tęsia Joyce.

Kalbant apie grindis, laminuotų grindų dekorai „Šukuotas ąžuolas“ ir „Patina“ ąžuolas yra struktūros šedevrai iš „Signature“ kolekcijos. „Pašiaušimo efektas pastebimai pabrėžia ąžuolo struktūrą ir suteikia ne tik gerą išvaizdą, bet ir autentišką, tarsi tikros medienos pojūtį. Tam, kad šį efektą išgautume, sukūrėme naują 64 skirtingų paviršiaus ir nuožulos gylių technologiją. Laminuotų grindų pramonėje tai absoliuti naujovė. Be to, kai ant tokio skirtingų gylių paviršiaus krenta šviesa, ji atspindima netolygiai, tad blizgumas taip pat yra subtiliai nelygus kaip tikros medienos. Kai originalias lentas apdorojame patvaria patina, netobulumai sušvelnėja ir išgaunamas romantiškas raštas. Balta alyva nepriekaištingai pabrėžia dekoro detales ir papildo pačios lentos struktūrą.„Signature“ laminatas yra atsparus įbrėžimams, nešvarumams ir vandeniui“, – sako Joyce.

Taigi, tai jau trys dalykai, dėl kurių jums nereikės jaudintis pasirinkus tokias grindis. Tačiau tikroji jų stiprybė, pasak Joyce, yra šiek tiek subtilesnė: „Tai yra laminatas, tačiau dėl didžiulės technologinės pažangos gamybos procese jos turi tikros medienos išvaizdą ir net šilumą“. Galų gale viskas, ką jūs gaunate pasirinkus šios kolekcijos grindis, yra autentiškumas, medienai būdingi niuansai ir raminanti natūralios medžiagos estetika. Jei gera savijauta yra jūsų interjero dizaino tikslas, šios grindys idealiai tinka jūsų poreikiams.

Laminatas iš „Signature“ kolekcijos:

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.