Publikuota: 2021 m. 29 balandžio d. 09:00
PERGO – grindys tikram gyvenimui!

Pergo nuotr.

Medinės grindys suteikia namams jaukumo pojūtį. Erdvėse, kuriose įprasta naudoti šaltas plyteles, medienos pojūtis tampa išskirtine prabanga. Sukūrę drėgmei atsparias laminuotas grindis ir vinilinę dangą, „Pergo“ grindų išradėjai padarė šią prabangą kiekvienam ranka pasiekiamą.

Nuo šiol „medinės“ grindys įmanomos visur, įskaitant virtuvės ir vonios zonas. Daugiau nebereikės sukti galvos, kaip suderinti medinių grindų išvaizdą ir atsparumą dėvėjimuisi. Naujos, stilingos „Pergo“ grindų kolekcijos ras vietą už kiekvienų namų durų.

PERGO „Sensation Wide Long Plank“ laminuotos grindys

Pergo nuotr.

Jau daugiau nei prieš 35 metus „Pergo“ grindų kūrėjai išrado laminatą. Dabar jie tai padarė dar kartą – „Pergo“ laminuotos grindys iš „Wide Long Plank“ kolekcijos įspūdingos ne vien savo matmenimis. Įsitikinkite patys: drėgmės nebijančios, išskirtinio dizaino laminuotos grindys – su belgiškos kokybės ženklu. Drėgmei atsparių laminuotų grindų paslaptis – lentų grioveliai, galintys atstumti vandenį ir neleidžiantys jam prasiskverbti. Netobulumas ir autentiškumas tampa šių laikų siekiamybe: įtrūkimai, šakos, visi medienos netobulumai atgyja „Sensation“ laminuotų grindų paviršiuje. Perbėkite pirštais per grindų lentą ir Jūs tikrai nustebsite. Dėl pažangiausių technologijų šių lentų paviršius ir lentų nuožulnos atrodo tarsi natūralūs, nes tobulai atkartoja medienos piešinį, net giliausias rieves ir šakeles.

Pergo laminato privalumai:

– Atsparus drėgmei „AquaSafe“ dengiamasis sluoksnis ir sandarūs grioveliai;Autentiškas, visiškai matinis paviršius;

– Smūgiams ir įbrėžimams atsparus „TitanX™“ apsauginis sluoksnis;

– Tinka kloti ant šildomo pagrindo;

– Antistatinis, lengvai valomas paviršius;

– Paprasta įrengti su „PerfectFold™“ sistema;

– Galimybė rinktis atsparumo klasę.

PERGO vinilinė grindų danga

Vinilinė grindų danga tampa vis populiaresnė ne be priežasties – „Pergo“ sukūrė naujos kartos produktą, atitinkantį ne tik praktinius, bet ir aukštus estetinius reikalavimus: ši danga patraukli kaip tikros medinės lentos. Ypač ilgos ir plačios lentos leidžia sukurti daugybę raštų variacijų, o tekstūra suteikia autentišką tikro medžio išvaizdą ir pojūtį. „Pergo“ vinilinė grindų danga suteikia galimybę įrengti grindis naudojant skirtingus klojimo būdus. Greitai renovacijai pasirinkite dangą su „Click“ sistema, o norint maksimaliai išnaudoti grindinio šildymo efektyvuvą, ant stabilaus, lygaus pagrindo klijuokite vinilinę dangą be užrakto sistemos. Pasirinkus šį klojimo būdą, vinilinė danga tarsi sugeria garsą, tad nesigirdės jokio triukšmo: nei aukštakulnių kaukšėjimo, nei vaikų bėgiojimo. Dar vieną išskirtinė savybė – 100 proc. atsparumas drėgmei, taip pat dėmėms ir purvui.

Vinilinės dangos privalumai:

– Komfortiška, maloni liesti, žingsnių triukšmą slopinanti danga;

– Natūraliai atrodantis visiškai matinis paviršius;

– 100 proc. atsparumas vandeniui, dėmėms ir purvui;

– Idealus šiluminis pralaidumas;

– Įbrėžimams ir nusidėvėjimui atsparus „TitanV™“ apsauginis sluoksnis;

– Paprasta įrengti su „PerfectFold™V“ sistema;

– Galimybė rinktis atsparumo klasę.

Visas PERGO laminuotas ar vinilines grindis ir grindų priedus apžiūrėti ir įsigyti galite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.