Publikuota: 2021 m. 25 kovo d. 15:00
„2DI“ Namams ir draugams

Jums pabodo nuobodžiai atrodančios namų sienos? O gal ieškote ryškių akcentų savo namų interjerui? Galbūt jūsų draugai neseniai įsikūrė naujuose namuose? Kviečiame apsilankyti 2di.lt el. parduotuvėje, kurioje gausu aukštos kokybės namų interjerui skirtų prekių. Su profesionalų pagalba įvertinti ir įsigyti prekes galėsite neiškėlus kojos iš namų, o, atnaujinę interjerą, liksite tikrai patenkinti. 2di.lt priklauso 1991 m. įkurtai įmonei UAB „Vilkonda”, kuri ilgą laiką buvo atpažįstama iš prekinių ženklų „Vilniaus parketas“, o vėliau „Parketas ir Tapetas“ ar „Grindų turgus“.

 Sudėk grindų koliažą

 Dažnai interjero kūrimo procesas prasideda nuo grindų. Teisingai parinktos grindys, be abejonės, suteiks namams daugiau jaukumo ir prabangos. Tai lyg žmogaus avalynė, reprezentuojanti jo gyvenimo būdą. Norint išspręsti sudėtingą tvarios namų erdvės apipavidalinimo uždavinį, svarbu įvertinti, kokia bus jos paskirtis. Prieškambaris, vieta prie židinio, vaikų kambarys – erdvės, reikalaujančios grindų dangos, atsparios drėgmei, karščiui, paviršiaus braižymui. 2di.lt el. parduotuvėje rasite ypač garsių, Europoje pripažintų prekių ženklų (QUICK-STEP, PERGO, WEITZER PARKETT) medinių, laminuotų ar vinilinių grindų asortimentą bei produktų joms įrengti ir prižiūrėti.

2DI komanda rūpinasi, kad klientas turėtų galimybę lengvai pasirinkti grindų dangą, atitinkančią visus jo lūkesčius, o pasirinkta investicija džiugintų kelis dešimtmečius, todėl vienoje vietoje pateikiama svarbiausia prekių specifikacijų bei gamintojų instrukcijų apie grindų įrengimą ir priežiūrą informacija. Norintiems plačiau pasidomėti grindų danga ir jų ypatybėmis 2DI komanda siūlo apsilankyti skiltyje Dizona.lt portale „Grindų ABC“, kur galima rasti daug profesionalų patarimų, neleisiančių suklysti. Čia rasite ne tik detalių įžvalgų, dizainerių patarimų, bet ir sužinosite apie interjero dizaino naujoves.

QUICK-STEP parketlentės IMP5104S ir kilimas Patina, Osta KL41040000.

Norėdami suteikti erdvei daugiau jaukumo, pabandykite suderinti tai, kas, atrodo, nesuderinama. Grubaus paviršiaus ar šaltos spalvos grindys atskleis savo grožį, pasipuošdamos itin švelniais ar ryškių raštų kilimais. 2di.lt el. parduotuvėje rasite virš 1500 aukštos kokybės ir išskirtinio dizaino kilimų asortimentą, kuriame gausu tiek Osta  gamintojo kilimų iš Belgijos, tiek neseniai pasirodžiusių Lietuvoje Eko Hali  gamintojo kilimų iš Turkijos. Kilimų sudėties įvairovė leidžia pasirinkti kiekvienam prieinamą kainą. Šių laikų technologijų dėka, sintetiniai kilimai yra tokios aukštos kokybės, kad savo švelnumu ir grožiu beveik nesiskiria nuo kilimų iš natūralaus pluošto.

Jei niekaip nepavyksta apsispręsti, kurį kilimą pasirinkti – išeitis visada yra. Dizaineriai patartų suderinti du skirtingo stiliaus kilimus, dedamus vieną ant kito.

Prieš nutardami, kokio kilimo ieškosite, įvertinkite ir savo namų interjero stilių. Kurdami didmiesčio būsto interjero nuotaiką rinkitės ryškius, modernaus rašto kilimus. Jei labiau mėgstate ramų pajūrio ar užmiesčio interjero stilių – jums labiau tiks 2di.lt el. parduotuvės siūlomi blukinto, sendinto įvaizdžio ar iš kanapių pluošto pinti kilimai. Visa tai ir daugiau jūs rastite vienoje vietoje su vizualiais pavyzdžiais, padedančiais išsirinkti būtent tai, ko ieškote savo namams.

Jei niekaip nepavyksta apsispręsti, kurį kilimą pasirinkti – išeitis visada yra. Dizaineriai patartų suderinti du skirtingo stiliaus kilimus, dedamus vieną ant kito. Ši interjero dizaino naujovė taikoma pasirenkant pagrindinį vienspalvį kilimą ir dengiant jį mažesniu ryškesnio charakterio kilimėliu. Toks būdas tinka didelėms erdvėms, kai reikia jas suskirstyti į veiklos zonas (pietų stalo, poilsio ir kitų zonų vienoje erdvėje). Tai erdvei suteiks vientisumo ir tvarkos pojūtį.

 Išrink sienoms drabužį – tapetus

 Vienas iš lengviausių ir greičiausių būdų kardinaliai pakeisti namų interjerą – dekoratyviniai tapetai. Jais galima sukurti naują namų charakterį ar stilingai pabrėžti vieną kitą interjero stiliaus liniją. 2di.lt siūlo platų asortimentą tapetų, kurie padės įgyvendinti kiekvieną jūsų svajonę sukurti namus „kaip iš žurnalo viršelio“. Apsilankykite 2di.lt el. parduotuvės virtualioje tapetų galerijoje, kurioje rasite daugiau nei 3 000 tapetų. „Harlequin“, „Morris&Co“, „BorasTapeter“, „Anthology“, „Cole&Son“, „Masureel“ prekių ženklai neleis nusivilti puikia jų kokybe ir originaliais raštais.

Tapetai Masureel DGAGA1031-1033, Agathe kolekcija ir tapetai Masureel PICTWIL605, Wild kolekcija

Čia pat pateikiamos tapetų vizualizacijos realiame interjere padės lengviau apsispręsti dėl vieno ar kito pasirinkimo, derėjimo su jūsų namų interjero stiliumi. Be to, prekės pavyzdį užsisakyti galėsite tiesiai į namus. Pastaroji paslauga bus patogi atokiau gyvenantiems ir norintiems įsitikinti savo pasirinkimo teisingumu.

Jei esate nedrąsūs dideliems įsipareigojimams, pradėkite permainas namuose mažais žingsneliais. Interjero dizaineriai jums patartų paeksperimentuoti drabužinės kambaryje ar pasirinkti vieną kambario sieną, kurią norėtumėte paryškinti. Šiek tiek dramatiško įspūdžio sukurs ryškūs egzotinių augalų ornamentai ar ranka tapytų gėlių motyvai, o ritmiką diktuojantys geometriniai raštai suteiks erdvei originalumo.

Ką sugalvotumėte pataisyti, patobulinti ar iš esmės pakeisti – vizualiai padidinti erdvę, suteikti jai daugiau šviesos ar lengvumo, įvesti šiek tiek tvarkos, o galbūt netikėtumo, – visus taškus ant „i“ jums padės sudėti 2DI komanda. Bet kuriai idėjai įgyvendinti sulauksite aibės patarimų, kuriais mielai pasidalins ilgametę patirtį turintys 2di.lt konsultantai prekybos vietose ar susisiekus su jais nurodytomis komunikacijos priemonėmis internetu ar telefonu.

 Maišyk ir derink subtiliai – dovanos namams ir draugams

Kad namai alsuotų gyvybe, jiems reikia sukurti charakteringą aplinką. Tai padės padaryti meno kūriniai, įvairios interjero detalės ir tekstilė namams. Kuriant namų interjerą, reikia laikytis vientisumo: pasirinkta spalvų gama, raštai, ornamentai turi pulsuoti vienu ritmu. Kilimas, , pagalvėlių užvalkalai, užuolaidos gali derėti ta pačia spalva arba panašiais raštų motyvais. Visa tai sudarys puikų foną išskirtinėms namų puošmenoms – meno kūriniams.

Autorinis meno kūrinys, radęs savo vietą namų interjere, suteiks išbaigtumo jausmą, kasdien džiugins namų šeimininką vis naujomis, iki šiol nepastebėtomis, autoriaus iki smulkmenų apgalvotomis, kūrinio detalėmis

Pasirinktą namų charakterį sustiprins žinomų autorių paveikslų, fotografijų, keramikos dirbinių akcentai. 2di.lt. el. parduotuvės galerijoje pristatomi žinomų Lietuvos dailininkų, keramikų, fotografų kūriniai taps ne tik išskirtine namų puošmena, bet ir suteiks jiems autentiškumo, dvasios. Autorinis meno kūrinys, radęs savo vietą namų interjere, suteiks išbaigtumo jausmą, kasdien džiugins namų šeimininką vis naujomis, iki šiol nepastebėtomis, autoriaus iki smulkmenų apgalvotomis, kūrinio detalėmis, o svečius atitrauks nuo kasdienybės, perkeldamas į spalvų kupiną fantazijos pasaulį.

Savo istoriją pasakojantys namai gali pasipildyti išliekamąją vertę turinčiomis knygomis. Intelektualiai atrinktos knygos apie meną, kultūrą, istoriją sudomins ne vieną el. parduotuvės lankytoją. Gausu ir lavinimo bei meno pažinimo funkcijas atliekančių vaikiškų knygų, kūrybiškumą ir saviraišką ugdančios spalvojamos tekstilės gaminių ar žaismingų keramikos dirbinių mažiesiems. 2di.lt kviečia atrasti prasmingų dovanų idėjų, puošiančių ne tik jūsų, bet ir jūsų draugų namų interjerą.

2DI salono nuotr.

Pasitark su 2DI

2di.lt el. parduotuvė padeda klientams, gyvenantiems bet kuriame Lietuvos taške, patogiai ir greitai surasti ir įsigyti interjerui reikalingų produktų, o šiuo metu 2DI pardavimo taškai yra įsikūrę Vilniuje (PC „Domus galerijoje“ ir apdailos centre „Unideco“); taip pat „Namų idėjų centruose“ (NIC) Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Ilgametė patirtis ir įmonės veiklos tęstinumas užtikrina, kad gausite patikimus produktus ir bus laikomasi garantinių įsipareigojimų.

Jei prieš pirkdami internetu 2di.lt el. parduotuvėje norėtumėte pasitarti su specialistu, tai galite padaryti darbo dienomis nuo 10 iki 18 val. ir šeštadieniais nuo 10 iki 15 val. Su konsultantu galite susisiekti telefonu (+370 52 104141) , el. paštu (info@2di.lt) bei per Facebook paskyrą asmenine žinute arba per el. parduotuvėje įdiegtą „online chat“ pokalbių funkciją. Klientus konsultuoja tik 2DI parduotuvėse dirbantys, į produktų specifikaciją įsigilinę ir ilgametę patirtį sukaupę konsultantai, todėl jų pagalba bus naudinga tiems, kurie negali apsispręsti ar ieško kokybiškų interjero detalių.

Straipsnis publikuotas: ManoNamai (2021 Nr. 3)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.