Publikuota: 2020 m. 23 spalio d. 16:46
J2 („Metų interjeras / Auksinė paletė’19“)

Aušros Lekauskaitės nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Šį kartą projektas laimėjęs„Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“ kategorijoje „Geriausias virtuvės projektas“. Projekto autoriai studija „1 Planas“

J2

Kuriant interjerą jaunai šeimai didelis dėmesys buvo skiriamas funkcionalumui ir patogumui. Siekiant neužgožti erdvės, įėjimo zonoje suprojektuotos baltos integruotų spintų sienos su paslėptais patekimais į sandėliuką ir vonios kambarį. Viena iš sienų prasitęsia ir į virtuvę, formuodama talpias virtuvines spintas ir slėpdama šaldytuvą ir kitą techniką. Gyvenamojoje erdvėje akcentuojamos dvi priešingos sienos. Vienoje pusėje – virtuvės darbastalio zona. Kitoje pusėje – pilkai dažyta siena, skirianti svetainę nuo miegamųjų. Durys neišryškinamos, dažomos ta pačia pilka sienos spalva. Tarp durų suprojektuota lengva ažūrinė metalinė lentyna, suteikianti funkcionaliam interjerui dekoratyvumo. Bute vyrauja natūralūs betono, ąžuolo ir akmens paviršiai, su kuriais kontrastuoja juodos detalės. Miegamajame kuriama ramesnė nuotaika, naudojami ramūs neutralūs tonai – daug medinių paviršių, sienos šviesiai pilkos. Vonios kambarys atvikščiai – ryškus ir kontrastingas. Kontrastą tarp juodo ir balto akmens sušvelnina balduose panaudotas ąžuolo lukštas. Interjero pagrindas – funkcionalūs nesenstatys sprendimai, natūralios medžiagos ir modernumo suteikiančios detalės.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.