Publikuota: 2020 m. 28 rugpjūčio d. 16:00
Nuosavas stilius („Metų interjeras / Auksinė paletė‘16“)

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus.  Privatus interjeras „Nuosavas stiliusnugalėjo konkurso „Metų interjeras / Auksinė paletė’16“ nominacijoje – „Tautos interjeras“. Apdovanojimas atiteko interjero dizainerei Beatai Senkevič.

Nuosavas stilius

Natūralumas, elegancija, prabanga – šie epitetai svarbūs kiekvienam interjerui, o gražios šeimos namų stiliui Žvėryne tai tapo viso interjero kūrimo pamatu. Namuose, pro kurių langus regimas jaukus ir raminantis gamtos prieglobstis (nepaisant, ar tai sniego pusnys ar gyvybinga žaluma), siekėme vengti spalvų, detalių, kurios sugriautų šią pusiausvyrą. Taip šiame bute apsigyveno romantika, kupina žemiškų pustonių, asmeniškų ir sentimentalių detalių, kurios sutalpintos į funkcionalų ir patogų interjerą.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.