Publikuota: 2024 m. 23 vasario d. 11:03
Taschen leidykloje išleista knyga „Fashion History from the 18th to the 20th Century“ – besidomintiems mada: nuo batelių iki aksesuarų

Knyga „Fashion History from the 18th to the 20th Century“ | Taschen leidykla

Kioto kostiumų institutas knygoje „Fashion History from the 18th to the 20th Century“ skaitytojams pristato vieną didžiausių istorinių drabužių kolekciją pasaulyje. Žmogaus apranga, nesvarbu, ar tai būtų saris, kimono ar verslo kostiumas, yra esminis jo kultūros, klasės, asmenybės, net tikėjimo kodas. Drabužiai gali apibūdinti žmones ir jų kartą, todėl Kioto kostiumų instituto komanda tyrinėja madą iš sociologinės, istorinės ir meninės perspektyvų. Kioto kostiumų institutas yra sukaupęs platų istorinių drabužių, apatinių, batų ir aksesuarų asortimentą nuo XVIII amžiaus iki šių dienų, kurio didžiąją dalį sudaro moterų apranga.

Įsigyti leidinį galima elektroninėje parduotuvėje www.2di.lt ir 2di pardavimo vietose.

Susiję:

Didžiulę instituto kolekciją pristatanti „Mados istorija“ yra patraukli ekskursija po XVIII–XX amžiaus drabužių tendencijas. Nepriekaištingos kokybės drabužių kolekcijos nuotraukos ant pagal užsakymą pagamintų manekenų, garsiausių mados žinovų komentarai neleis skaitytojams suabejoti, kad apranga yra „esminė mūsų būties apraiška“ ir sudėtinga meno forma.

Autorius

Kioto kostiumų institutas (KCI) renka ir saugo išskirtinius mados pavyzdžius. Tai vienas iš pirmaujančių mados tyrimų centrų, savo išvadomis dalinantis tiek parodose, tiek leidiniuose.

Taip pat galite įsigyti Kioto kostiumų instituto (KCI) didesnę knygos versiją XL formato „Fashion History from the 18th to the 20th Century“

Taschen“ – meno knygų leidykla, leidžianti knygas ir albumus apie architektūrą, dizainą, dailę, madą, fotografiją, šiuolaikinį meną, reklamą, keliones. Pradėjusi savo veiklą 1980 m. mažoje komiksų parduotuvėlėje Kelne, šiandien „Taschen“ jau turi savo firmines parduotuves didžiuosiuose Vakarų Europos ir JAV miestuose. Novatoriškumu ir kultūros temomis išsiskiriantys „Taschen“ leidiniai traukia akį ir vizualine estetika bei kokybe – patrauklios knygos bei albumai neretai tampa meno mylėtojų interjero detalėmis. Įsigyti „Taschen“ leidyklos knygas galima čia.

Daugiau „Taschen“ knygų aprašymų rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.