Publikuota: 2024 m. 29 sausio d. 09:00
Eglutės rašto vinilinės grindys – stilingas, inovatyvus ir praktiškas sprendimas

QUICK-STEP nuotr.

Vinilinės grindys iš Quick-Step „Ciro“ kolekcijos – tvirtos aukštos kokybės eglutės rašto grindys su integruotu paklotu. Itin tvirtas vidurinis ir unikalus viršutinis sluoksnis apsaugo nuo dėmių, įbrėžimų, smūgių ir pažeidimų, o naujoviška užrakto sistema užtikrina, kad šios grindys – visiškai atsparios vandeniui. Eglutės rašto vinilinės grindys, toks stilingas, inovatyvus ir praktiškas sprendimas Jūsų namams.

Quick-Step „Ciro“ Click 5+1 mm kolekcijos grindys – tai lentos su grioveliais iš visų 4 lentos pusių, kurie sukuria erdvės perspektyvą ir paryškina autentišką lentų vaizdą. Itin natūraliai atrodančios, natūralų medį primenančios grindys, išsiskiriančios tikro medžio pojūčiu vaikštant. „Ciro“ eglučių rašto grindų kolekcijoje yra šilta, natūrali saulės apšviestos medienos spalvų paletė. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pridėti prabangos ir elegancijos savo namuose.

Sukurti eglutės raštą? Paprastai jums reikėtų dviejų skirtingų tipų lentų, A ir B, o tai reikštų lėtesnį ir sudėtingesnį montavimą. Tačiau ne su „Alpha Vinyl“. „Quick-Step“ vinilinės grindys iš „Ciro“ kolekcijos turi vieną išradingą lentos tipą, kuris spustelimas abiejose pusėse dėl „Unizip“ sistemos. Netrukus turėsite gražias naujas eglutės rašto grindis!

 

Šias eglutės raštu klojamas vinilines grindis apžiūrėti galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Utenoje ir el. parduotuvėje www.2di.lt. Taip pat prie kiekvienų „Quick-Step“ grindų siūloma visa kolekcija priedų, įskaitant apdailos profilius ir grindjuostes; jie puikiai derės prie jūsų grindų spalvos. Žemiau pristatome šešis „Ciro“ lentų dekorų, kuriems neliksite abejingi:

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.