Publikuota: 2023 m. 14 gruodžio d. 10:57
Augintiniai palieka netvarką… Siūlome sprendimą

Bona nuotr.

„Bona Pet System™“– puikus grindų valymo sprendimas visiems, kieno namuose karaliauja naminiai gyvūnai. Žinome, kad mylite savo augintinius, kad ir kiek netvarkos jie pridarytų – purvinų letenų atspaudų, šlapimo ar seilių dėmių…Padėsime jums – mūsų „viskas viename“ sistema pašalina ir blogą kvapą, ir sunkiai išvalomas dėmes, be to, ji yra visiškai saugi jūsų pūkuotiems draugams ir negadina jūsų grindų.

5 svarbūs patarimai, kaip valyti grindis tiems, kas namuose turi naminių gyvūnų

Vadovaukitės šiais patarimais, kuriuos jums ir jūsų pūkuotiems draugams siūlo Bona.

1. Naudokite grindų valiklį, kuris yra saugus naminiams gyvūnams.Pasirinkite saugų valiklį su kokybiškais ingredientais, kuris jūsų augintiniams nekenktų nei įkvėpus, nei lyžtelėjus.

2.Tinkamai prižiūrėkite naminius gyvūnus. Nuolat šukuokite ir kirpkite nagus savo augintiniams – ant grindų bus mažiau pūkų ir plaukų, o grindys liks nesubraižytos.

3. Papildomai valykite dulkes specialia šluoste. Plaukai ant grindų namuose yra neišvengiami laikant gyvūnus, todėl prieš plaunant grindis šlapia šluoste svarbu išvalyti dulkes.

4. Užkirskite kelią netvarkai naminių gyvūnų zonose. Atsakingai prižiūrėkite tas vietas, kuriose gyvūnai būna dažniausiai. Ten, kur augintiniai šeriami, naudokite apsauginius kilimėlius ar specialius paklotus, o jiems paėdus, nedelsdami sutvarkykite, kad nesklistų blogi kvapai, o ant grindų neliktų maisto ar vandens likučių.

5. Apsaugokite grindis kilimėliais. Jeigu įmanoma, įėjimuose ir tose vietose, kuriose dažniausiai zuja naminiai gyvūnai, patieskite grindų kilimėlius, kurie sulaiko nešvarumus nuo augintinio letenų.

Bona Pet System™ grindų giluminis valiklis

Siūlome mūsų paruoštus naudojimui specialius valiklius, sukurtus remiantis deguonies panaudojimo sprendimais, kurie prasiskverbia į sunkiai išvalomas ir įsisenėjusias dėmes, paliktas naminių gyvūnų. Šie valikliai neutralizuoja kvapus ir kartu švelniai išvalo grindis, jų nepažeisdami.

Pasirinkite valiklį, kurio formulė pritaikyta arba medinėms, arba kieto paviršiaus grindims.

• Vandenilio peroksido valiklis giliai išvalo

• Odour Guard Technology™ pašalina ir neutralizuoja kvapus

• Paruošta naudoti, tereikia papurkšti ir nušluostyti

Bona Pet System™ šluotos komplektas 

Pakuotės viduje rasite Bona šluotą, Bona OxyPower® mikropluošto gilaus valymo šluostę ir Bona Pet System™ mikropluošto dulkių surinkimo šluostę, kurios sukurtos taip, kad geriausiai surinktų augintinių plaukus, pūkus ir kitus alergenus „Bona Pet System Premium Microfiber Mop“ yra geriausias grindų valymo įrankis namams, kuriuose yra augintinių. Ši lengva, manevringa ir patvari šluota yra su dviem mikropluošto šluostėmis, skirtomis naminių gyvūnų nešvarumams valyti.

• Patvari teleskopinė šluotos rankena – pritaikoma prie jūsų

• Itin didelis šluotos padas išvalo iki 40 % greičiau, nei bet kuris kitas

• Lankstūs ir minkšti šluotos pado kampai apsaugo grindjuostes ir baldus

• Mikropluošto gilaus valymo šluostė Pašalina 99% bakterijų*

• Patentuotas dviejų zonų valymo efektas vienu metu: tamsiai mėlyni išoriniai gilaus valymo šluostės pluoštai suskaido nešvarumus, o šviesiai mėlyni vidiniai pluoštai sulaiko ir sugeria nešvarumus.

* Pašalina 99% E. Coli ir listerijos bakterijų nuo keramikinių grindų, kai naudojamas kieto paviršiaus grindų valiklis. Patvirtinta nepriklausomos akredituotos laboratorijos.

Bona Pet System™ mikropluošto dulkių surinkimo šluostė 

Būtinas aksesuaras, skirtas sausiems naminių gyvūnų nešvarumams nuo grindų ( arba minkštų baldų) pašalinti.

• Elektrostatinis veikimas, specialiai sukurtas išvalyti naminių gyvūnų plaukams ir kitiems alergenams

• Mikropluošto „pirštai“ puikiai surenka augintinių plaukus, pūkus ir kitus alergenus

Bona – grindų priežiūros profesionalai nuo 1919 m.

Bona turi daugiau nei 100 metų patirtį profesionalios medinių grindų priežiūros srityje, o ieškant geriausio grindų priežiūros sprendimo, daugelis grindų dangų rangovų rekomenduoja naudoti būtent Bona sistemą. Patirtis nuo 1919 m., aukščiausi reikalavimai kokybei, nuolatinės inovacijos bei produktų tobulinimas – visa tai sujungta Bona produktuose.

Pirkite prekes internetu arba 2DI salonuose. Nemokamas pristatymas užsakymams virš 50 Eur.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.