Publikuota: 2023 m. 12 gruodžio d. 09:00
Geriausias vonios kambario projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)

Lina ADi photography nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“ nominacijoje „Geriausias vonios kambario projektas“ atiteko interjero ir architektūros Studijai „In Arch“. 

Butas „Paupio formos“

Užduotis – sukurti buto interjerą jaunai šeimai. Užduotis kuriant šią 120 kv. m. mansardinę erdvę, esančią Vilniaus Paupio rajone, – sukurti jaukumu, natūralumu ir minimalistika alsuojančius namus keturių asmenų šeimai. Bute vyrauja tamsios kontrastingos spalvos ir šiurkščios tekstūros. Pirmojo aukšto erdvėje akcentinė betono apdailos siena kontrastuoja su tamsia laiptų ir šviestuvų medžio apdaila. Suformuotos lenktos lubos iš gipsinių elementų su integruotu LED apšvietimu pereina iš bendros erdvės į virtuvę, kurioje juodos spalvos fone išryškėja žalvario metalo apdaila. Lubų brūkšniniai elementai atsikartoja durų rifliuotame stikle.

Dušinės tamsioje patalpoje jaukumo ir šilumos suteikia vario spalvos santechnika, mediniai skydai bei paslėptas LED apšvietimas. Miegamojo erdvėje pagrindinis akcentas yra siena iš natūralaus skalūno akmens, visi akmens linkiai ir paviršiaus nelygumai išryškėja įjungus paslėptą LED apšvietimą. Tėvų vonios kambarys šviesus su riešuto medienos ir juodos spalvos akcentais. Pagrindinis elementas čia yra išskirtinių formų praustuvo baldas bei veidrodis.

Šalis: Lietuva
Plotas: 120 m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.