Publikuota: 2023 m. 26 spalio d. 09:00
Aurea home („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“)

Beno Šileikos nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Gabijos Naudžiūtės kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘22“).

Aurea home

Vos 35 kv.m. bute nuomai sprendimai buvo pritaikyti tiek patogūs, tiek ir stilingi. Vieno kambario bute buvo apgalvotas ne tik kiekvienas namų centimetras, maksimaliai bei praktiškai išnaudota erdvė, bet taip pat namuose pavyko sukurti intymumą, sodriomis spalvomis ir skirtingomis faktūromis sukurti jaukią emociją.

Nors būstas ir nedidelis, jame panaudota gana nemažai nestandartinių sprendimų: į sieną įleistos grindjuostės, dekoratyvinė sienų danga, potinkinė santechnika, sukamas TV rėmas, balkių dekoras vonios zonoje, vertikalūs gyvatukai. Vienoje erdvėje esanti miegamojo ir svetainės zona perskirta specialiai projektuojamu besisukančiu TV baldu, kuris leidžia filmus žiūrėti tiek sėdint ant sofos svetainėje, tiek ir gulint lovoje. Virtuvėje didesnis darbastalio plotas išgaunamas montuojant mažesnio dydžio šaldytuvą po stalviršiu ir leidžiant turėti didesnį atvirą plotą maisto ruošai, kuris nereikalauja papildomo apdorojimo kepant ar verdant.

Namų jaukumą kuria panaudotos natūralios medžiagos – ąžuolinis parketas, dekoratyvinė sienų danga, akmens masės plytelės, ąžuolo faneruotė, lininės užuolaidos, bukle tekstilė sofai ir minkštasuoliui, natūralas šilko kilimas svetainėje.

Šalis: Lietuva
Plotas: 35m2

Daugiau interjero nuotraukų rasite čia:

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.