Publikuota: 2023 m. 31 liepos d. 09:00
Vinilinės plytelės „ILUUME“- priešingybių trauka

QUICK-STEP nuotr.

„Quick-Step“ vinilinės plytelės „Illume“ pasižymi išskirtinumu. Kolekciją sudaro aštuoni vinilinių plytelių dekorai. Grindų dizaineriai sukūrė dviejų tipų betono imitacijos dekorus, kurie kontrastuoja su keturiais pastelinių atspalvių kilimo imitacijos paviršiais. Kitos dvi, akį traukiančios – „Terrazzo“ vinilinės plytelės, kurių paviršiuje randamos kriauklelių ir akmenukų imitacijos – lyg poetiška odė jūrai.

Nepamirškime ir praktinių vinilinių grindų pranašumų (tylios vaikščioti, šiltos ir visiškai atsparios vandeniui), kuriais pasižymi šios kolekcijos vinilinės plytelės. „Quick-Step“ vėl pavyksta sujungti tai, kas yra geriausia estetiniame ir technologiniame pasauliuose į stebinančią grindų kolekciją, kurią galite rasti įvairiausiais interjero stiliais įrengtuose namuose.

VINILINĖS PLYTELĖS – LYG MINKŠTO KILIMO ATSPINDYS

Nuo tada, kai vis daugiau ir daugiau laiko pradėjome leisti namuose, kiliminės dangos patyrė beprecedentį atgimimą. Tačiau priežiūros, nusidėvėjimo ir ilgaamžiškumo požiūriu kiliminės dangos nėra pats geriausias grindų dangos sprendimas. „Quick-Step“ ne tik kuria stilingas grindis, bet ir siekia palengvinti žmonių gyvenimus, todėl dizainerių komanda sukūrė vinilinių plytelių kolekciją, kurios dekorai ne tik atrodo lyg kilimas, turi puikias garso sugėrimo savybes, bet pasižymi ir vinilinėms grindims būdingu šilumos ir minkštumo vaikštant pojūčiu.

plytelės

QUICK-STEP nuotr.

„Mes dirbame su specialia spalvine technologija, padedančia sukurti efektą, kurį taip pat galite išgauti ranka braukdami per aksominio kilimo paviršių,“ – pasakoja vyriausiasis dizaineris Joyce Van Waeleghem. Be to, vinilinės grindys turi didžiulį pranašumą, nes yra itin patvarios nusidėvėjimui, atsparios vandeniui ir dėmėms. Išlietas vynas ar žaisliniai automobiliukai netaps galvos skausmu. „Illume“ kolekcijos grindis lengva prižiūrėti, o svarbiausia, su „Uniclic“ užraktu vinilines plyteles lengvai ir greitai galite sukloti bet kurioje patalpoje, netgi virtuvėje ar vonios kambaryje.

MAIŠYKITE IR DERINKITE

Įkvėpimo „Illume“ kolekcijos dekorų atspalviams dizaineriai sėmėsi iš gamtos. Įsivaizduokite giedrą dangų po audros ar švelnius žolės ir lapų atspalvius pavasarį – tai pasteliniai tonai, vyraujantys kolekcijoje. Lyginant su sodriomis spalvomis, pasteliniai atspalviai yra populiaresni, nes jie spinduliuoja tam tikru švelnumu, kuris sustiprina šiltų, saugių namų pojūtį. Dizainerių komanda, remdamasi ankstesniu, labiausiai akį traukiančiu laminato kolekcijos dekoru, taip pat sukūrė pudros rausvos spalvos vinilines plyteles – tai ideali spalva kuriant Jūsų namų interjerą. Šalia derinant neutralius baltos ar šiltos smėlio spalvos tonus, namuose atsiras harmonija.

plytelės

QUICK-STEP nuotr.

Pernelyg „saldu“ Jūsų skoniui? Tada galite rinktis iš dar keturių kontrastingų tamsių spalvų „Illume“ kolekcijos dizainų. Šios spalvos puikiai dera su įvairiais betono raštais. Vis dėlto, norėtumėte sustiprinti švelniai atrodančių, rausvų vinilinių plytelių efektą? Jei taip, grindis derinkite su languotais kilimėliais ar ištaigingos violetinės ir purpurinės spalvos pagalvėlėmis. Pastatykite elegantiškas varinės spalvos arba roko stiliaus žvakides, nostalgiškai didybės laikus menančius veidrodžius auksiniais rėmais.

plytelės

QUICK-STEP nuotr.

DVI PRIEŠINGYBĖS VIENOJE VINILINĖS DANGOS PLYTELĖJE

„Quick-Step“ dizaineriai yra tikri grindų ir interjero ekspertai, todėl atidžiai stebi visas tarptautines tendencijas, tačiau tai tikrai nėra vienintelis jų įkvėpimo šaltinis. Dizainerių dėmesį patraukė unikalus, tarsi „nuklotas“ kriauklėmis, Šiaurės jūros pakrantės vaizdas. Norėdami atkurti tą patį efektą, grįžę jie pradėjo dirbti su kriauklėmis ir akmenukais. Jie sukūrė originalų dizainą, kuris buvo suskaitmenintas ir atspausdintas ant plytelių imitacijos vinilinių grindų, kurioms buvo suteiktas „austrių betono“ pavadinimas.

Rezultatas – minimalistinės „Terrazzo“ plytelės, kurios sujungia du labai skirtingus elementus ir tinka bet kokiam interjerui. Tad nebijokite plytelių derinti su minimalistiniu dizainu ar septintojo dešimtmečio vintažu. Iš kitos pusės, šios grindys yra idealios, jei namuose norite sukurti poilsio oazę. Įsivaizduokite medinius, saulės ir jūros nublukintus baldus, derintus su natūraliomis medžiagomis, tokiomis kaip cukranendrės, baltas linas ar rotangas. Pasitelkite subtilias detales. Stikliniame dubenyje išdėliokite patraukliausias kriaukleles bei kvepalų lazdeles, taip leisdami pasklisti paplūdimio atmosferai bei kvapui. Neabejotina, kad stilinga „Illume“ kolekcija yra idealus pasirinkimas kurti Jūsų asmenybę atspindintį interjerą.

Visas „Illume“ kolekcijos plyteles apžiūrėti galite 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje arba www.2di.lt e.parduotuvėje.

Renkatės grindis? Visus straipsnius apie grindis rasite čia.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.