Publikuota: 2023 m. 26 birželio d. 09:00
Naujos kartos PERGO vinilinė danga – įrengti net ant netolygaus pagrindo!
vinilinė danga

Pergo nuotr.

Naujos kartos PERGO Rigid vinilinės lentelės ir plytelės suderina aukščiausio lygio ekploatacines savybes viename grindų pasirinkime. Natūralus dizainas, atsparumas įbrėžimams, nusidėvėjimui ir smūgiams, o tuo pačiu mikštos ir tylios vaikštant vinilinės grindis tampa pačiomis populiariausiomis!

Dėl itin sandaraus lentelių užrakto, grindų paviršius yra visiškai uždaras, tad lentelės gali būti įrengiamos drėgnose patalpose: vonioje, virtuvėje, sporto klubuose. Svarbiausia, itin tvirta Rigid kolekcijos lentelių konstrukcija leidžia šias grindys įrengti net ant netolygaus pagrindo! Rigid pro kolekcijos grindys priskiriamos 33 atsparumo klasei ir gali būti naudojamos komercinėse patalpose. Sukurtos ir pagamintos Belgijoje.

ČEMPIONĖS RENOVUOJANT

Naujoji Pergo Rigid vinilinė danga turi du standžius stiklo pluošto sluoksnius, kurie grindims neleidžia prarasti formos ir suteikia galimybę jas įrengti ant netolygaus pagrindo. Tai puikus pasirinkimas renovacijai, nes šias vinilines grindis galite kloti tiesiai ant keramikinių plytelių. Aukščiausios klasės TitanV paviršiaus padengimas suteikia Rigid vinilinėms grindims atsparumą smūgiams, dėmėms ir nusidėvėjimui bei matinį paviršių, kuris sukuria autentišką vaizdą. Vidurinis grindų sluoksnis užtikrina puikų garso sugėrimą, minkštumo pojūtį, šilumą ir malonumą vaikštant.

ATSPARUMAS VANDENIUI

Unikali užrakto sistema leidžia patogiai ir greitai įrengti grindis, užtikrinant visišką sandarumą, atsparumą vandeniui ir purvui. Įsitikinkite tuo patys!

 

TVARUMAS

PERGO kompanija įsipareigoja mažinti savo ekologinį pėdsaką ir siekia padėti klientams elgtis taip pat. Tvarumas yra prioritetas visuose PERGO vinilinės dangos gamybos žingsniuose. Nuo žaliavų įsigijimo, gamybos iki prekių tiekimo ir grindų ciklo pabaigos PERGO siekia užtikrinti energiją tausojančius procesus ir mažinti daromą poveikį aplinkai.

 3 NAUJOS KOLEKCIJOS – 32 nauji dekorai

Glomma pro kolekcija

Ilgų ir plačių vinilinių grindų kolekcija su užrakto sistema skirta įrengimui ant netolygaus pagrindo. PERGO Glomma pro kolekcija dėl savo išskirtinių matmenų suteikia erdvės pojūti namuose. Paviršiaus tekstūra ir įvairovė priartina prie gamtoje randamo medžiagų natūralumo ir autentikos.


Namsen pro kolekcija

Standartinio lentelių dydžio vinilinių grindų kolekcija su užrakto sistema skirta įrengimui ant netolygaus pagrindo. PERGO Namsen pro kolekcijos dangą malonu liesti: tarsi jauti natūralų medinį paviršių su medienos rievėmis ir šakelėmis.


Viskan pro kolekcija

Stačiakampės plytelių vaizdo vinilinės lentutės su užrakto sistema skirta įrengimui ant netolygaus pagrindo. PERGO Viskan pro kolekcija yra sukurta akmens mylėtojams. Šios kolekcijos grindys atrodo kaip tikros plytelės, bet yra mažiau dužios, negu, tarkime, jūsų mėgstamiausios marmuro plytelės. Su šia kolekcija išgaunamas plytelių vaizdas, tačiau išvengiama šalčio pojūčio po jūsų kojomis.

Visas PERGO vinilines grindis galite apžiūrėti ir įsigyti 2DI salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje arba 2di.lt elektroninėje parduotuvėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.