Publikuota: 2023 m. 2 birželio d. 08:10
Kompaktiškos TASCHEN knygos iš Bibliotheca Universalis serijos – keliaujantiems smalsuoliams
TASCHEN knygos iš Bibliotheca Universalis serijos

Kompaktiškos TASCHEN knygos iš Bibliotheca Universalis serijos – keliaujantiems smalsuoliams

TASCHEN knygos jau spėjo užkariauti smalsių žmonių širdis, nes tai knygos, siūlančios platų įvairių temų asortimentą skirtingais formatais. Šį kartą norime supažindinti su TASCHEN Bibliotheca Universalis serijos knygomis – kompaktiškomis kultūrinės kelionės kompanionėmis, pristatančiomis eklektišką TASCHEN leidyklos knygų pasaulį.

Šios knygos yra mažesnio formato (maždaug 14×19,5 cm), tačiau kieto viršelio, tad ypač tinka keliaujant arba skaitant knygas skirtingose vietose. Taip pat šios knygos papuoš namų lentynas, nes yra vienodo dydžio, tačiau skirtingų temų, stilingos bei įtraukiančios.

TASCHEN knygos iš Bibliotheca Universalis serijos

TASCHEN knygos iš Bibliotheca Universalis serijos

Bibliotheca Universalis serija yra bene plačiausia TASCHEN asortimente, joje galima rasti meno, kelionių, fotografijos, ezoterikos, dizaino, interjero, pop kultūros, muzikos, kino bei kitų specifinių temų. Šios knygos turi daugybę gerbėjų visame pasaulyje, nes kiekvienas, besidomintis tam tikra sritimi, gali atrasti išskirtinių TASCHEN knygų sau arba tiesiog susikomplektuoti knygų lentyną ir jaukiais vakarais gilinti savo žinias viena arba kita tema, vartant stilingus TASCHEN leidinius iš Bibliotheca Universalis.

Susiję:

TASCHEN – meno knygų leidykla, leidžianti knygas ir albumus apie architektūrą, dizainą, dailę, madą, fotografijąšiuolaikinį meną, reklamą, keliones. Pradėjusi savo veiklą 1980 m. mažoje komiksų parduotuvėlėje Kelne, šiandien TASCHEN jau turi savo firmines parduotuves didžiuosiuose Vakarų Europos ir JAV miestuose. Novatoriškumu ir kultūros temomis išsiskiriantys TASCHEN leidiniai traukia akį ir vizualine estetika bei kokybe – patrauklios knygos bei albumai neretai tampa meno mylėtojų interjero detalėmis.

Išsamius TASCHEN knygų aprašymus rasite čia.

Įsigyti TASCHEN leidyklos knygas iš Bibliotheca Universalis serijos galima internetu arba 2DI salonuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.