Publikuota: 2023 m. 18 balandžio d. 09:00
Vingrių apartamentai („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
apartamentai

Lina ADi photography nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Indrės Drofėjūtės ir studijos „In Arch” kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Vingrių apartamentai

Modernus, miesto ritmu gyvenančios poros apartamenatai su bauhaus stilistikos prieskoniu. Butas nedidelis, tačiau itin funkcionaliai išnaudotos visos erdvės. Pirmame aukšte, išsidėsčiusios gyvenamosios erdvės, virtuvės ir WC patalpos, antrame – miego ir vonios zonos.

Buto laiptų erdvė padalinta į dvi zonas: veidrodžiu dengta spinta po jais bei juodos faneruotės skydų sieną pakeliui į antrą aukštą. Ten pasislepia ir televizorius. Po langais, suformuota palangė, kuri yra kartu ir lentyna ir radiatoriaus uždengimai su frezuotomis angomis.

Miegamajame itin įspūdinga mansardinė erdvė, kurią norėjosi pabrėžti išryškinant ir akcentuojant sieną mediniais frezuotais skydais. Visos žemos mansardo erdvės uždarytos baldais, taip išnaudojant jas daiktų sandėliavimui.

Šalis: Lietuva
Plotas: 54 m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.