Publikuota: 2023 m. 28 vasario d. 09:00
Geriausias visuomeninis interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“)
visuomeninis

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Apdovanojimas „Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“ nominacijoje „Geriausias visuomeninis interjeras“ atiteko architektūros studijai TOOTA

Glasses ON

„Glasses ON“ erdvę kūrėme kaip meno galeriją akiniams. Stambūs, sunkūs betoniniai tūriai kuria vidines perspektyvas, kviečia patirti, nustebti. Lankytojas įvedamas į ekspoziciją, kurioje pasitinka veidrodžių ir kabančių betono luitų iliuzija. Sunkūs daiktai išnyksta veidrodžių atspindžiuose. Interjere naudojome grynas medžiagas- betoną, varį, epoksidą, plaušą, tinką. Visos jos yra skirtingų tekstūrų, paviršių ir kuria skirtingą įspūdį. Geometrines formas išbaigia netašytos, nelygios formos. Stambūs objektai kontrastuoja ploniems metalo lakštams. Šalti betono atspalviai sugretinami su ryškiomis kaitinto vario ar epoksido spalvomis. Tai erdvė, kuri sukuria emocijas ir kviečia patirti.

Šalis: Lietuva
Plotas: 122 m2

Šis visuomeninis interjeras tikrai išskirtinis, daugiau nuotraukų rasite čia:

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.