Publikuota: 2022 m. 12 rugpjūčio d. 09:00
ROOMA apartamentai („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
apartamentai

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui architektūros, interjero ir dizaino studijos JURTA architektai“ kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

ROOMA apartamentai

Pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje pastatas ilgus metus stovėjo tuščias ir apleistas.

Pastato konstrukcijas, interjero dekoro elementus radome stipriai sunykusius, tad šis būsimas apartamentų viešbutis mums buvo malonus iššūkis: išsaugojome polichromiją ir istorinę pastato struktūrą, o naujas funkcijas įvilkome į modernias inovatyvias medžiagas, bei formas.

Polichromija inspiravo drąsias spalvų kombinacijas, o sienų, kilimų, tekstilės ornamentika subtiliai papildė erdvę ir suteikė jaukaus išbaigtumo.

Šalis: Lietuva
Plotas: 500m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.