Publikuota: 2022 m. 2 rugpjūčio d. 09:00
Miesto namas („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)
miesto namas

Lina Adi Photpgraphy ir Norbert Tuka

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Architektūros ir interjero studijos „IN DOT“ kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Miesto namas

Šis interjero projektas ryškus savo drąsa ir išskirtinumu. Tik drąsūs žmonės gali rinktis drąsius sprendimus savo aplinkai. Norėjome šiuos namus sukurti lyg šventę. Lyg žmogus būnantis juose kiekvieną dieną patirtų džiaugsmą. Kurdamos šį interjerą bandėme perskaityti užsakovus kaip asmenybes. Kas būtent jiems teikia laimę ir šventę akims. Prabangą interjerui suteikia tai, kad atsiranda ne tik funkciniai sprendimai, tačiau ypatingai svarbus vaidmuo suteikiamas ir estetikai. Būtent iš šio sprendimo atsiranda ir funkcija, kuri namą paverčia namais, kuri kasdienybę paverčia kokybišku gyvenimu.

Estetika ir jos suvokimas praturtina gyvenimą visomis prasmėmis. Mums rūpi tai, kad kultūra užsakovams yra vertybė. Džiaugiamės, kad visuomenei pradeda darytis svarbu ir meninė išraiška interjere, kad tai tampa svariu vaidmeniu interjero kūrime, nes per kultūrinę funkciją yra keliamas ir žmonių suvokimo lygmuo. Taip pat šiame interjere estetikos vaidmenį atlieka ir drąsesni sprendimai tokie kaip išraiškingas ir modernus marmuro kilimo raštas, tamsių atspalvių panaudojimas net didesnio mastelio objektams, įspūdingos organiškos formos, autentiški persiški kilimai, rankų darbo mozaikos su murano stiklu, aukštos durys su moderniai interpretuotu klasicizmo prieskoniu. Visi šie sprendimai yra aktualūs visais laikais ir jie kalba apie intelektualumo, kokybės, meno ir kultūrinės vertės supratimą aplinkoje.

Šalis: Lietuva
Plotas: 259m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.